2777
2789
عنوان

چه وایبی از چت منو کراشم میگیریم بیاین عکسشو بذارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادی بود چتتون

انشالله اگ دوسش داری بهش برسی عزیزم

معلومه آدمه محترمیه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

حس میکنم فقط مرد محترمیه 

و هیچ علاقه ای بهتون نداره

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
اسی راستیتش بنظرم کلا دوست داره ب بقیه کمک کنه استوری تولد هم معمولا خیلیا ریپلای میکنن

منم همینجوری فکر میکردم

اینو بخون

جریان اینه که همه چیز معمولی بود و من میگفتم شاید فقط چون محترم می‌دونه منو اینقدر باادب و محترم رفتار می‌کنه
تا اینکه من یه موقع حضوری با فامیلی صداش کردم و درباره یه جزوه ازش سوالی پرسیدم
و اون لحظه هم لبخند میزد و هم توی چشماش یه شوق و همزمان استرس خاصی دیدم اصلا پلک زدنش نامنظم شده بود، یه حس خیلی عجیبی بود🥲🥲❤️
بعد با یه پیج فیک بحث باز شد
بحث عشق و علاقه و اینا

و گفت که از کسی خوشش میاد که همکلاسیشه و بهش علاقه داره اما مدیریت کرده که وقتی به جایگاهی رسید دلبسته بشه و به شغل که رسید سریع اقدام می‌کنه..‌.
بعد از ویژگی های دختره پرسیدم ، عیناااا ویژگیهامو گفت که متین و باشخصیت و اهل شعر و ... ایناست ‌‌
و بخاطر وضعیت جامعه فعلا نمیتونه و نمیخواد نزدیک شه تا به شغل برسه

و اما در ادای ادب معمولا کم نمیذاره
و مثلا توی گروه که پیام میدم برای جزوه میداد شخصی می‌فرسته( ارتباطمون کاملا رسمیه)
یا گاهی من ازش سوالی درباره کلاس میپرسم وقتی ادمین باشه

اخیرا هم که استوری تولدمو ریپلای زد و خیلی رسمی تبریک گفت و منم رسمی تشکر کردم
(امیدوارم زیاده روی نکرده باشم چون دوست دارم رسمی بمونیم فعلا ، اونم دختر خوب و رسمی میپسنده)

منم همینجوری فکر میکردماینو بخونجریان اینه که همه چیز معمولی بود و من میگفتم شاید فقط چون محترم می‌د ...

خب اگه اون پیج فیک خودش باشه بنظرت یکم کمبود اعتماد بنفس نداره؟

برگشت به آزادی🕊

من احساس کردم شما بیشتر سر صحبت باز میکنی و اون فقط جواب محترمانه میده

همینطوره ، چون فعلا قصد نداره

حالا بنظرت من ضایع سر بخصوص باز میکنم؟؟؟

و اینم بخون :

جریان اینه که همه چیز معمولی بود و من میگفتم شاید فقط چون محترم می‌دونه منو اینقدر باادب و محترم رفتار می‌کنه

تا اینکه من یه موقع حضوری با فامیلی صداش کردم و درباره یه جزوه ازش سوالی پرسیدم

و اون لحظه هم لبخند میزد و هم توی چشماش یه شوق و همزمان استرس خاصی دیدم اصلا پلک زدنش نامنظم شده بود، یه حس خیلی عجیبی بود🥲🥲❤️

بعد با یه پیج فیک بحث باز شد

بحث عشق و علاقه و اینا

و گفت که از کسی خوشش میاد که همکلاسیشه و بهش علاقه داره اما مدیریت کرده که وقتی به جایگاهی رسید دلبسته بشه و به شغل که رسید سریع اقدام می‌کنه..‌.

بعد از ویژگی های دختره پرسیدم ، عیناااا ویژگیهامو گفت که متین و باشخصیت و اهل شعر و ... ایناست ‌‌

و بخاطر وضعیت جامعه فعلا نمیتونه و نمیخواد نزدیک شه تا به شغل برسه

و اما در ادای ادب معمولا کم نمیذاره

و مثلا توی گروه که پیام میدم برای جزوه میداد شخصی می‌فرسته( ارتباطمون کاملا رسمیه)

یا گاهی من ازش سوالی درباره کلاس میپرسم وقتی ادمین باشه

اخیرا هم که استوری تولدمو ریپلای زد و خیلی رسمی تبریک گفت و منم رسمی تشکر کردم

(امیدوارم زیاده روی نکرده باشم چون دوست دارم رسمی بمونیم فعلا ، اونم دختر خوب و رسمی میپسنده)

نمیخوام بزنم تو پرت 

فقط میخوام تو هم یهو مثل من زیر پات خالی نشه 

تا پسر نیومده خواستگاری همه حرفاش چرته 

دوسال منم مثل تو بودم ادا عاشقا رو در می آورد به یه آن رفت خواستگاری یکی دیگه 

موجودات پست و عجیبی ان اصلا ب این حیوانات متمدن 

اعتماد نکن