2777
2789
عنوان

اگه برادر شوهرتون بگه خدا کنه بچت پسر باشه چی میگید بهش 🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 217 پست
حالا یه چیزی گفته واقعا اینهمه حساسیت برای چیه حاضرم اگه می‌گفت کاش دختر بود همتون براش به به و چه چ ...

دوست عزیز به جای اینکه هی یک جواب رو تکرار کنید کمی وقت بزارید و روی حرف من فکر کنید 

من میگم هر کسی چه پسر دوست داره چه دختر فقط برای خودش ارزش داره برای ما مهم نیست و ادب اجتماعی حکم می‌کنه آرزوی سلامتی کنیم نه پسر و دختر بودن 

حرف منو متوجه شدید یا همچنان میخواید بگید پسر دوست بودن جرم نیست 😂😂

من خودم کارما هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا یه چیزی گفته واقعا اینهمه حساسیت برای چیه حاضرم اگه می‌گفت کاش دختر بود همتون براش به به و چه چ ...

میدونه چیه  وقتی طی سالیان سال همیشه زن رو کوبوندن همیشه دختر یه موجود نحس و بدنخور بود که هرکی دختردار میشد همه یجوری برخورد میکردن انگار چه اتفاق شوم و نحسی افتاده وقتی همیشه تو جنس ضعیف هستی  و وظیفه ت از قبل مشخص شده اونم توسط مرد این روند باعث میشه بعد ها که یکم جامعه بازتر بشه یهو این بدرفتاری برعکسش میشه درسته پسر داشتن جرم نیست اما اون نوع برخورد شماست که نشون دهنده حساسیت بقیه میشه همینجا یه خانمی روزی که رفت فهمید بچش دختره داشت نفرین می‌کرد که کاش بمیره چرا پسر نشده خب به نظر شما این حساسیت داشتن رو این رفتار غیرعادیه؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بعدم نصف کاربرای اینجا شب و روز تو سر خودشون میزنن پسر بزان اینجا مطرح کردنشم اشتباهه 😁

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
دعای بدی نکرد گف ان شالله مجرد نباشی اون‌موقع یعنی زن بگیری

نه عزیزم دعای برادر شوهرت در حق شما رو گفتم میگم پسر دار شدن دعای بدی نبوده الکی ناراحتین ها

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻