2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 28 پست
اول از همه کار امروزو به فردا نسپار در کنارشم ی برنامه ریزی دقیق کارایی که برای آیندت مهمتره رو تو ا ...

دقیقا همینه 🥲

برای برنامه ریزی زمان بذارم؟ 

مثلا از هشت تا ده درس  و... 

یا فقط بنویسم چه درسایی باید بخونم چه کار هایی باید انجام بدم؟ 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

دقیقا همینه 🥲برای برنامه ریزی زمان بذارم؟ مثلا از هشت تا ده درس و... یا فقط بنویسم چه درسایی باید ...

آره خب قبلش باید خوب فکراتو کنی ک چ تایمی راحت تری و وقتت خالی تر

باز بنویسی رو ی کاغذ ک بهتره 

ولی مابین اون ساعتا ی تایم خالیم در حده ده بیست دقیقه ان بزار که حوصلت خیلی سر نر 

بعد اگه خواستی در مورد اینکه وقتی درس میخونی چ کارایی انجام بدی و ندی من درخدمتم گلم حتما راهنماییت میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خب قبلش باید خوب فکراتو کنی ک چ تایمی راحت تری و وقتت خالی ترباز بنویسی رو ی کاغذ ک بهتره ولی ما ...

خیلی ممنونم🥺♥

میشه بگید برام قول میدم از فردا رعایت کنم🥲

خیلی ممنونم🥺♥میشه بگید برام قول میدم از فردا رعایت کنم🥲

چشم خوشگلم میگم بهت انشالاااا ک موفق میشی تو تمام مراحل زندگیت و ی روزیم تاپیک موفقیتتو بزنی  

ببین گلم نذار امیدتو ازت بدزدن به حرف فامیلات ک تفکر قدیمی دارن گوش نکن و مهم تر از اون افکار منفی رو از خودت دور کن امید از هر چیزی مهم تره پس افکار منفی رو مچاله کن بنداز بره 

به استعدادت اعتماد کن دستم کم نگیرش

برای زمانت ارزش قائل باش نذار از دست بر چون بر دیگه قابل برگشت نیست

شامتو سبک بخور حتما خواب کافی داشته داشه باش شبا زود بخواب ک صب زود بیدار شی اگرم شبا زود ننیتونی بخوای کتاب خوندن و امتحان کن عالیه سریع خوابیت میبره

فعالیت بدنی کافی داشته باش

تست و آزمون خیلییی مهمه به اخبار و احواشی توجه نکن ساعت مطالعت ثابت باشه و هی بالا پایین نشه خودتو خیلی درگیر تشریحی خوندن نکن

خوابیده درس نخون برای بار اول درسی ک میخونی رو خلاصه نویسی نکن مکانی ک توش درس میخونی حتنا آروم باشه 

تمرکز داشته باش مثلا یهو به دیوار نگا نکنی بگی چقد قشنگه و فلان

برنامه ریزی تحلیل آزمون تست زیاد مرور به موقع پیوستگی و استمرار اینا خیلی مهمه درواقع پل تو برای رسیدن به خواسته هاته

چشم خوشگلم میگم بهت انشالاااا ک موفق میشی تو تمام مراحل زندگیت و ی روزیم تاپیک موفقیتتو بزنی ببین گ ...

خیلی ممنونم وقت گذاشتید خیلی کمک بزرگیه🥺♥

حتما همشو رعایت میکنم و این کامنت هم کپی میکنم که بخونم هر روز

سعی میکنم انجامشون بدم🥲♥