مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
ریدم دهن هر چی مادر بد بعد یه ماه بخاطر دخترم اومدم خونشون یه کلمه با من حرف نمیزنه با بابام خوب بودم اونم پر کرده رفته طبقه بالا هنوز نیومده یه سر منو ببینه
اره خدا کنه زودتر به ازدواج خوب کنی خوب ها نه اینکه از چاله بیفتی تو چاه من امروز یه کلیپ دیدم خوشا به حال آنها که پدر مادر دارن برید پیششون این حرفها جو گیر شدم اومدم دیدم نه همون آشو همون کاسه همون بی مهری و بی اعتنایی برای زجر دادن من خدا نکنه یه خری پاشو بذاره خونه نیشش تا بناگوش باز قربون صدقه و پذیرایی من که میام انگار لاله عقده ای
خواهرم همسن توئه مجردم هست همچین ادبش کرد جرآت نداره بهش بگه بالا چشت ابرویه ولی من با ۳۸ سال سن همش باید حرص بخورم چون دلسوز بودم دلم همیشه به حالش میسوخت محبت زیاد میکردم اینم نسبت به من هار شد
باید دانا باشی واسه هر خری محبت به خرج ندی متاسفانه من دلیل همه بدبختیام دلسوزی و مهربانی بیش از حدمه
منم متاسفانه خیلی مهربونم هر کاری به خاطرش میکنم برنج. گونی ده کیلویی تو دوران پریودی بلند میکنم ولی ...
اشتباه منو نکن اسن قانون دنیاس ادما از آدمای نرم مهربان کوتاه بیا حساب نمیبرن و عقده هاشونو سرشون خالی میکنن کوچیکو بزرگم نداره من حتی از دختر ۸ سالمم اینو دیدم با اینکه مهربونم باهاش دقیقا رفتارهای ادم بزرگارو باهم میکنه حساب نمیبره ازم حرفمو گوش