2777
2789

بچه هام یک سال باهم تفاوت دارن

تو یک ساختمونیم بعد اینا هم هرروز بچه هارو صدا میکنن 

مثلاً اگر دخترم پسرمو بزنه سریع بهش میتوپن نزن بچمو گناه داره خدا قهرش میاد

بعد پسرم ک بزنه دخترمو سریع ب دخترم میگن چیزی نگی داداشته کوچولوها نفهمید 

منم عصابم خورد شده تاحالا چند بار باهاشون حرف زدم اما متوجه نمیشن میگن تو حساسی برای ما فرقی نیس

منم میخوام این سری ک اومدن دم در بچه هارو میگم نمیفرستم چون بین بچه هامو بهم میزنن الان دخترم چشم ندید پسرمو پیدا کرده اما دو سه روز ک نرن خونشون رابطشون اوکی میشه

ب شوهرم بارها گفتم میگ منم بخدا بهشون میگم چیکار کنم نمیفهمن کارت و دارم بکشمشون ؟

پولم نداریم ازین خونه نحس بلند شیم راه حل بدین عصبی دارم میشم ازین نشخار فکری کم خودمو اذیت کردن حالا نوبت دخترمه 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
چقدر بدم میاد از آدمهای بی شعور بی عقل😡

چیکار کنم باهاشون 

هرچقدرم باهاشون بگی حرف میزنم اما احمقن 

الان من شدم ستایش اینا شدن حشمت فردوس

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اجازه نده ببرن.یا هم اصرار کردن باهم نفرست بچه هارو.حداقل نبینن فرق گذاشتنارو

خب اینا فقط پسرمو صدا میکنن 

دخترمم کوچولوه می‌ره دنبالشون ولی وقتی می‌ره میبینم اونجا منزوی هست 

این سری فکر کنم یک دعوای درست حسابی لازمه تا آدم بشن

آفرین به شما که مادر آگاهی هستی 😍 دقیقا همین میشه حتی در بزرگسالی هم علت اصلی اختلاف خواهر برادرا تفاوتهای جاهلانه ای هست که پدر و مادرا به عناوین مختلف میذارن 

منم بودم ناراحت میشدم و اخطار میدادم و کارشونو ادامه میدادن نمیذاشتم بچه ها رو ببرن 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

پدر شوهرمادرشوهر منم بین دختر من واون یکی نوه هاشون فرق میزارن بچه ی من دختره واسه بقیه پسره علنا برگشتن گفتن ما پسر دوستیم به کسی هم ربطی نداره خب بنظرت کاری میشه کرد؟؟؟ 

از روز اول نباید اجازه می دادی برنپول خریدن خونه نداریدپول مهد کودک و سالن بازی و پارک هم ندارید؟؟؟ا ...

عزیزم الان هوا سرده دخترم می‌ره مهد اما طرف عصر جایی نمیبرشون چون برای روز بعد خسته هست گناه داره چقدر از جونش کار بکشم

بعدشم من اصلا اجازه نمیدم میکمم نه اینا میبرن اما این سری یک جنجال درست میکنم

پدر شوهرمادرشوهر منم بین دختر من واون یکی نوه هاشون فرق میزارن بچه ی من دختره واسه بقیه پسره علنا بر ...

خدا جای حق نشسته آدمایی که حرفای  نیش دار میزنن همیشه به وقتش جوابشونو میگیرن فقط بشین تماشا کن 😊

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋