2777
2789
اونوقت من یه بار ۱فصل زیست داشتم امتحان زبان و پرسش پدرم در میومد در روز سه تا امتحان 😂😂😂شما که ...

عزیزم الان شرایط برای همه دبیرستانی ها سخته من شنبه کوییز زبان دارم یکشنبه امتحان شیمی سه شنبه فارسی و چهارشنبه فیزیک و ریاضی و عربی 

نمدونم تو چه شرایطی خوندی دهمو ولی تو شرایط من هرکسی بود پاره میشد

عزیزم الان شرایط برای همه دبیرستانی ها سخته من شنبه کوییز زبان دارم یکشنبه امتحان شیمی سه شنبه فارسی ...

دهم من خیلی شرایط بدی بود، من تقریبا کل راهنماییم غیر حضوری بود و تقریبا هیچی از راهنمایی بلد نبودم البته فقط من نه ۹۰درصد بچه ها همین بودن  و یهو اومدیم دبیرستان دیگه تو فکر کن مال ما چه فاجعه ای بوده

آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دهم من خیلی شرایط بدی بود، من تقریبا کل راهنماییم غیر حضوری بود و تقریبا هیچی از راهنمایی بلد نبودم ...

به جاش روزی هزار تا امتحان نمدادین اونم حضوری 

به ما هم چیزی یاد نمیدن هر چی بلد بشیم تو خونه هس

هر زمانی سختی های خودشو داره

به جاش روزی هزار تا امتحان نمدادین اونم حضوری به ما هم چیزی یاد نمیدن هر چی بلد بشیم تو خونه هسهر زم ...

کدوم پایه هات مجازی بودن؟

آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈