2777
2789
عنوان

شوهرم تو جمع ما نمیاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست
ینی چی ک دوس‌ نداره بیاد و موردی نداره هممون ی سری جاها دوس نداریم بریم اما گاهی بخاطر احترام مجبوری ...

اره

خیلی لجبازه

خودمم یجوریم ک خوشم نمیاد بخاطر خاله دایی رابطمون سرد بشه یا دعوا کنیم…

میگه تنهایی برو ک اونم من مشکل دارم با تنهایی جایی رفتن

Nail artist 🤍

مشاوره غلط نده ،دوست نداره بیاد و واقعا موردی هم نداره

وقتی کسی ازدواج میکنه یعنی با خانواده و اقوام طرف مقابلش هم پیمان بسته رسما خویشاوند حساب میشن پس دوست نداره بیاد و نمیام و اینا معنا نداره مگر مشکلی بینشون وجود داشته باشه!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا از شوخی مردیکه بخواد واسه خانوادت ادا در بیاره و واسه دور همی های مثلِ  شبا بهشون بگه پیرن و حوصله ندارم و از این حرفا اصلا بدرد نمیخوره

خیلی واضحه که اگر یکی واقعا خودتونو دوست داشته باشه خانوادتونم حتی اگر دوست نداشته باشه بهشون احترام میذاره.

ینی چی ک دوس‌ نداره بیاد و موردی نداره هممون ی سری جاها دوس نداریم بریم اما گاهی بخاطر احترام مجبوری ...

به درک که لج میکنه 

جنگ اول به از صلح اخر 

به نظرم همه حرفاتو همین الان بزن باید ها و نباید ها خط قرمز ها 

ببین نتیجه چیه بعد بشین فکراتو بکن 

وگرنه یه عمر پیرت میکنه..اززندگی سیرت میکنه

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
واقعا موندمخیلی عصبی ام گفتم حداقل شام بریم بعدش ک برنامه بزن و بکوب دارن نمونیم بهونه بیاریم نریم«ب ...

دیگه بستگی به خودت داره که رگ خوابش چی باشه ببین با کدوم میتونی حرفتو جلو ببری با دعوا،آرامش،لج بازی،سر و سنگین شدن،زبون خوش ببین باید کدومو انتخاب کنی و پیش ببری .ولی واقعا اگر الان تن به حرفش بدی کم کم جات تصمیم میگیره و تو رو منزوی میکنه خیلی حواست باشه

اسی با اجازت یکی دوتا از تاپیک هاتو خوندم اگه واقعا اونطور که میگی پول و شغل درست حسابی و خونه و ماش ...

چجوری تجدید نظر کنم

احساس میکنم گیر کردم

این ازدواج حاصل یه عشق آتشین بود…

تو روی همه وایستادم ک فقط این 

وضع خونوادش عالیه ولی از خودش هیچی نداره

اخلاقشم با من خوبه ولی اینکه لجبازی میکنه. و نمیاد تو جمع واقعا دلسردم میکنه…دوس دارم همه چیو ول کنم و برم دور باشم یمدت از همه چی..

Nail artist 🤍

دیگه بستگی به خودت داره که رگ خوابش چی باشه ببین با کدوم میتونی حرفتو جلو ببری با دعوا،آرامش،لج بازی ...

حرفه حق

میشه عینه الانه من 

منو عروسی پسر داییم نبرد چون میخاست بره با دوستاش باشگاه

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
جدا از شوخی مردیکه بخواد واسه خانوادت ادا در بیاره و واسه دور همی های مثلِ شبا بهشون بگه پیرن و حوص ...

خونواده خودم ک نه

ولی خاله عمه دایی و … اینارو واقعا تو رفت و آمد لجبازی میکنه حرفشم یکیه ک هیچکدوم رو نمیشناسم تو جمع خجالت میکشم یکی یکی دعوت کنن میرم مشکلی نیست ولی تو جمع ۶۰ نفره نمیرم

موندم…😢

Nail artist 🤍

ارهخیلی لجبازهخودمم یجوریم ک خوشم نمیاد بخاطر خاله دایی رابطمون سرد بشه یا دعوا کنیم…میگه تنهایی برو ...

خب هرکس دیگ ام بود بهش برمیخورد ولی بنظرم ی بار مقابله ب مثل رو بکن بذار ببینه چقد بد و عذاب آوره