2777
2789
ببین من پشت کنکوری بودم سال اول روی کتاب ها تسلط نسبی داشتم ولی برای کنکور هیچی نخوندم و موفق نشدم س ...

مرسی واقعا قربونت بشم موفق باشی

من تیزهوشانم کسی نمیره ولی من 2 روز در هفته برا عمومیا میرم امتحانای مستمر رو هم میدم ولی بیشتر از اون برم اسیب میبینم

مشاو ندارم راستش ولی قصدمه برا دوران جمع بندی بگیرم بنظرت اوکیه

بعد اینکه روزی میانگین 8 تا 12 ساعت میخونم اگه مدرسه نرم حله بنظرت

اخه حس میکنم امسل بچه ها خیلی قوین

۶۰ درصد کنکور تاثیر معدل شده تراز دهی درست نمیتونن کنن بعد هرسال تراز معدل کمتر از پارساله و اینکه ف ...

علاوه برهمه ی اینا برای اومدن نتایج هم آدمو خون به جگر میکنن من پارسال هشت بار رفتم تو سایت نتیجه نگاه کنم یه بار درصد ها میومد یه بار تراز کنکور یه بار رتبه ی کنکور یه بار نمرات نهایی یه بار تراز نهایی یه بار رتبه یه بار نتیجه ی قبولی.... 

هر بار یه سکته ی ناقص زدم بعد میگن چرا نسل جوان اینقدر استرسی شدن خوب خودشون این بلا رو سر ما آوردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی واقعا قربونت بشم موفق باشیمن تیزهوشانم کسی نمیره ولی من 2 روز در هفته برا عمومیا میرم امتحانای ...

قربونت مهربون شما هم موفق باشی ان شاالله💕

مدرسه ی تیزهوشان قضیه اش متفاوته واقعا نمیدونم بری بهتره یا نری من خودم نمونه دولتی بودم و خب اکثرا میومدن مدرسه 

در حال حاضر ۱۰ ساعت به بالا بخونی حله منتها نزدیک کنکور که شدی برسونی به ۱۲.۱۳ ساعت دیگه عالی میشه 

بچه ها هم بله هر سال دارن قوی تر میشن اما نگران نباش شما هم موفق میشی

کاش اکسم برگرده دلم تنگ شده عین اسب

برا من برگشت مث سگ داره التماس میکنه ولی من زار زدنامو یادمه پس اجازه نمیدم برگرده ب زندگیم

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

برا من برگشت مث سگ داره التماس میکنه ولی من زار زدنامو یادمه پس اجازه نمیدم برگرده ب زندگیم

چیکار کردی برگشت منم میخام برگرده

قضاوتم نکن من سنگدل یه روز عاشق ترین روی زمین بودم...