2777
2789

دخترعمه منم بختش بازنمیشد هرررررجامیرفت میگفتن بختتو بستن 

خلاصه که دخترمن اونموقع خیلی کوچیک بود عمم اومد یه دبه ادرار برد گفت میخوام بریزم روسر فلانی گفت دعانویسه بهش گفته باید دختر بچه باشه 

واسه سحراینا 

چون مبلغای زیادی داده بودن باطل سحر از ادمای مختلف گرفتن 

دیگه برد نمیدونم استفاده کردیانه 

ولی دخترعمم سن ۳۷ سالگی ازدواج کرد خوبم هست فعلا 

الان بچشون پیش دبستانیه  

اگرم ریخته باشه شاید کلا زمانش ۳۷ سالگیش بوده و ربطی به سحرنداشته نمیدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه😕

مطمین باش عزیزم اصلا اینکه خیلی ها این کار و میکنن میگن مشکلمون رفع شد ولی سیستم اینجوریه که یه موکل قوی تر میاد و اون جن قبلی ضعیفه رو مثلاً میندازه بیرون از خونه زندگی ولی بعد یه مدت حالا برا کاری که کرده انرژی میخواد و از اونجایی که هیچ کدوم از اجنه کافر مفتکی کار نمیکنن  انرژی که ازت میگیره چند برابر جن ضعیف قبلی است

دختر همسایمون جدا شده بود و یه مقدار افسرده بود ...پولدار خوشگل ولی خب بخاطر مشکلات بعد از جدایی گویا افسرده بود...مادرش یه بار اومد گفت یه خواهش دارم ادرار پسرتو می خوام...می‌گفت بم گفتند بدنشو با ادرار پسر نابالغ بشورید ...من هنگ بودم چون تا حالا نشنیده بودم

شوهرم

این کار رو نکن هر روز سوره طلاق رو روی آب بخون و فوت کن هم خودت بخور هم همسرت انشاءالله مشکلت حل میشه دنبال سحر و جادو نرو ایمانت باطل میشه خواهرم نکنید 

خدا عشق و نورو زیباییست الهی ای عشق مرا دریاب.             کاربر سال ۹۵ هستم  لطفا برای تاپیک اولم گذارش بزنین خواهش میکنم هرکدوم گذارش زدین لایک کنین دعاتون کنم براتون صلوت می فرستم