2777
2789

ازدواج اولمم همسرم بهم تمایل و گرایشی نداشت مدام خیانت میکرد و با خانوادم رابطه زیادی نداشت و همیشه ازشون بد میگفت ، رفیق باز بود و دست آخر با یه بچه منو گذاشت  عاشق شد و رفت بچمم برد ....

ازدواج دومم همسرم منو فقط به خاطر پرستاری دخترش اورد اینو بعدها متوجه شدم ، اوایل عالی بود بعدا 

از لحاظ عاطفی سرد و حمایت مالی صفر ....

در حالی که برا دخترش گاملا اوکی بود و اجازه نمیداد آب تو دلش تکون بخوره 

شهریه دانشگاهمو خودم میدم مگر اینکه لباسی چیزی سالی یه بار بگیره برام .

ملاقات با بچمو محدود کرد و سر یه دعوا با دخترش منو کلی کتک زد  کار به خانواده ها کشید و با کلی فحش و بد وبیراه خانوادم از خونمون رفتن ....

نزدیک شب یلداست و ۷ ماهه ما قطع ارتباطیم با پدر و مادرم فقط خودم میرم پیششون ☹️

خیلی بخاطر دخترش کتک خوردم ، خیلی نادیده گرفته شدم....

امروزم بخاطر ارایش و اینکه جوابشو دادم کلی کتکم زد و اخرشم زن قبلیشو زد تو سرم و همون حرفای همیشگی ! 

نمیدونم سر دخترش کارما پس میده یا نه 

ولی حرف من اینه تا کی باید حسرت یه زندگی معمولی رو داشته باشم ....

فقط میتونم بگم رابطه جنسی خوبی داریم و دعواهامون کمتر شده ولی من دلم سرده ، به فکر رفتن نیستم ولی گرایشی به دخترش ندارم ....

میگن چون نارنگی پوستش زود کنده میشه،پیش مرگ همه میوه هاست...نارنگیتم رفیق⁦❣️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افسارش رو باید بگیری دستت مطیع خودت کنیش هر مردی یه قلقی داره و هر چیزی یه راهی

خب چطوری ؟

اره

ازدواج سنتی با مرد یا زنی که بچه دارن یکم ریسکش بالاست! مخصوصا آقایون! معمولا به قول شما دنبال پرستارن

الان میخوای بمونی یا جدا بشی؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

ازدواج سنتی با مرد یا زنی که بچه دارن یکم ریسکش بالاست! مخصوصا آقایون! معمولا به قول شما دنبال پرستا ...

خیلی دلم میخواد درست بشه ولی واقعیت اینه تغییری نمیکنه ، از بعد طلاق خیلی میترسم موندن هم که حس میکنم عمرم میسوزه 

خیلی دلم میخواد درست بشه ولی واقعیت اینه تغییری نمیکنه ، از بعد طلاق خیلی میترسم موندن هم که حس میکن ...

بی دلیلو الکی میزنت؟

البته منظور من این نیست که با دلیل حق داره دست روت بلند کنه! میخوام فاز شوهرتو بفهمم

بی دلیلو الکی میزنت؟البته منظور من این نیست که با دلیل حق داره دست روت بلند کنه! میخوام فاز شوهرتو ب ...

نه اصلا جوابشو میدم بحث بالا میگیره 

ولی خب کلا نمیشه باهاش صحبت کرد همیشه حق به جانبه 

نه اصلا جوابشو میدم بحث بالا میگیره ولی خب کلا نمیشه باهاش صحبت کرد همیشه حق به جانبه

اسی جان من خودم قبلا سابقه طلاق داشتم و الان مثل تو توی ازدواج دوم قرار دارم پس حالتو میفهمم! از طرفی مادر من وقتی با بابام ازدواج کرد ، بابام سه تا بچه داشت و اتفاقا توی خواستگاری علنا به مامانم گفته بود دارم بخاطر بچه هام ازدواج میکنم،البته این کارش نشونه وجدانش بود،صادقانه حرفشو زد و مامانمو فریب نداد! و ازدواج دوم مامانم محسوب میشد، خیلی از این مشکلات تورو مامان منم داشت،پس از این لحاظ هم زندگیت برام تا حدودی قابل لمسه!

نمیتونم تشویق به طلاقت کنم چون طلاق دوم آسیب زننده تره! از طرفی هم ممکنه زندگیت به جایی برسه که آسیبش خیلی بیشتر از طلاق دوم باشه!

اما در درجه اول میدونم که اول باید تلاش کنی بسازی زندگیتو و اگر نشد اونوقت تازه میتونی به طلاق فکر کنی!

اسی جان من خودم قبلا سابقه طلاق داشتم و الان مثل تو توی ازدواج دوم قرار دارم پس حالتو میفهمم! از طرف ...

چقدر خوبه که منو درک میکنی ....

واقعا کلافه شدم 

از نظر همه من مقصرم 

متاسفانه همسرم اوایل حرفش این بود که برا آرامش همدیگه میخوایم کنار هم باشیم و بعدا تغییر کرد 

خیلی حرفای زشتی زده بهم واقعا