2777
2789
بگو من هواتو دارم

😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

از حقیقت فرارین

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجرد یعنی کسی که زوج نداره حالا میخواد طلاق گرفته باشه میخواد کلا ازدواج نکرده باشه. ولی از نظر جایگ ...

منظرم با اون تایپک نبود نظرم رو درباره این تایپک گفتم 

من هم معنای این کلمه رو میدونم ولی عرف جامعه به کسی میگه مجرد که ازدواج نداشته !الان به ۷۰ درصد مردم بگی طلاق گرفتم نمیگن بت مجرد یا میگن بیوه یا مطلقه 

من قصد توهین ندارم فقط عرف جامعه چه غلط چه درست اینو میگه 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

منظرم با اون تایپک نبود نظرم رو درباره این تایپک گفتم من هم معنای این کلمه رو میدونم ولی عرف جامعه ب ...

بله متاسفانه اینطوری جا افتاده و اشتباهه. من هر کی جدا شده باشه بگه مجردم اینطور برداشت میکنم دیگه ازدواج نکرده بعد طلاق 

بله متاسفانه اینطوری جا افتاده و اشتباهه. من هر کی جدا شده باشه بگه مجردم اینطور برداشت میکنم دیگه ا ...

بله اصل هم مجرده ولی خب همینطور که میگید جا افتاده دیگه 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

مجرد با مطلقه فرق داره حالا هی سعی کنید یکی جلوه بدید مطلقه سالها رابطه ج نسی . تجربه زندگی مشترک . ...

الان گفتی دختر و پسر مجرد سک....س ندارن؟ ارتباط ندارن؟

بحران و  شکست ندارن؟

ولی اوناییکه جدا میشن حتما رابطه داشتن  شکست روحی دارن پس بخاطر همین باید بشون گفت مطلقه؟؟؟؟؟!!!!!

خیلی از زن و شوهرا تو عقد جد میشن یا بعد ازدواج ولی همچنان هیچ رابطه ای برقرار نمیکنن .این از بعد جنسیش

و از اونطرف خیلی از دختر پسرا بدون ازدواج س...کس دارن

بحران و شکستم همه تجربه میکنن تو زندگی  

مجرد یعنی تنها.زن و مردی که جدا میشن تنها هستن پس باید بشون گفت مجرد.

کشور ما هم جزو جهان سومه باید رشد فرهنگی داشته باشه وقتی بعضی کلمات مثل مطلقه بار منفی برا آدما دارن پس بهتره فرهنگسازی بشه و این کلمه ها حذف بشن.مخالفت با فرهنگسازی عینه بی فرهنگیه

درسته باید بگیم کسی که یکبار ازدواج نا موفق داشته

یا بگیم متارکه کرده.

مطلقه واقعا بده 

بیشتر آدمای سطح پایین اینجوری مردمو خطاب میکنن

مثلا کسیکه موهای سرش ریخته رو کچل صدا کردن، واقعا زشته

یا اضافه وزن داره بش بگن چاق

خب چاق و کچل و مطلقه و ... همه کلماتیه که بار منفی دارن چرا بگیم؟ مگه اینکه فرهنگمون پایین باشه یا از سر عقده و حسادت مردمو اینجوری خطاب کنیم

الان گفتی دختر و پسر مجرد سک....س ندارن؟ ارتباط ندارن؟بحران و شکست ندارن؟ولی اوناییکه جدا میشن حتما ...

همه مجردا رابطه ندارن ولی متأهلان دارن 

همه مجردا شکست ندارن ولی بعد طلاق هر چقدر ام اوضاع خوب باشه شکست هست خانم 

جهان سوم نیستم ولی واقعیت رو می‌پذیرم جبهه ای ام با بقیه ندارم .مطلقه بودن ام جرم نیست 

عرف جامعه به کسی مجرد میگه که ازدواج نکرده باشه 

مجردان بچه ندارن ولی خیلی از مطلقه ها دارن 

بازم بگم جهان اول ؟لطفا دیگه ریپلای نکن

منظرم با اون تایپک نبود نظرم رو درباره این تایپک گفتم من هم معنای این کلمه رو میدونم ولی عرف جامعه ب ...

عرفو مردم هر دوره ای که توش زندگی میکنن بوجود میارن. 

مثلا دوره قاجار عرف این بود که زنا روبند بزنن.اللن کسی روبند بزنه نه تنها عرف نیست بلکه عجیبم هست

یا مکالمات مردم ت‌و طول تاریخ مدام تغییر کرده. فیلمای تاریخی و کلماتشو دقت کن با الان چقدر فرق کرده .اللن کی مثل قدیما حرف میزنه؟؟ 

مردم اگه میخواستن هیچوقت عرفو تغییر ندن پس اللن باید پوششمون برگ درخت بود و تو غار زندگی میکردیم 

برده داری هم روزی عرف و قانون بود ولی برداشته شد.چرا؟؟

چون فرهنگ انسانی رشد کرد

کلماتم همینن

عرف غلطم باید تغییر داد چون باعث رشد فرهنگ میشه 

مطلقه بار منفی و معنایی خوبی نداره پس حذف میشه .  در طول تاریخ همیشه  یه عده بودن که با رشد و پیشرفت مخالفت کنن از رو حسادت یا چسبیدن به تفکرات قدیمی ....ولی همیشه فرهنگ پیروزه.

راحت باش شما.هر کی یه نظری داره بزور نمیشه چیزیو به کسی فهموند

من راحتم گویا شما ناراحتی من حرف حقیقت جامعه رو زدم جیز بدیم نگفتم قصد تغییر طرز فکر رو هم ندارم حقیقت رو بپذیریم حتی اگه بعدا خودم جدا بشم هیچ وقت خودم رو با دختر مجرد یکی نمیدونم شاید از لفظ مطلقه خوشم نیاد ولی به هر حال مجرد هم نیستم