بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
جدید نیست خب دوست پسر چ وظیفه ای تو تمکین مالی داره مگه زنشی ؟ اگر کاری هم بکنه از لطف و معرفت خودشه
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
چی بگم والا من ک خودم تا حالا ی ریال نگرفتم ولی برام سوال شد
تو رابطه کم توقع نباش اتفاقا ولی وظیفش هم ندون این چیزارو با سیاست جلو برو . مثلا مستقیم نگو منو حساب کن ک بدش بیاد یجورایی انرژی زنانه ب خرج بده
خدا زن را در قله آفرید و هر کسی خواست او را پایین بیاورد باید نازشو بکشه. حالا خوبه نفقه بر عهده ی مرده و مهریه هم هست یعنی اگر اجبار نبود کمتر مردی حاضر بود برا زن خرج کند. پس قدر خودتونو بدونید و زیاد خودتون رو قبل محرمیت در اختیار مردان نگذارید. نهایت یه پسر رستوران و کافیشاپ میبره و تولد میخره.
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم