2777
2789
عنوان

خوشگلی به شدت تو زندگی جلوتون میندازه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3886 بازدید | 212 پست

قبول دارم اینو به شدتتتتتت 

مدرسه که میرفتم یکی از دخترای کلاس خیلی خیلی خوشگل بود ولی خیلی هم مغرور و بد اخلاق 

اما همه میرفتن سمتش 

همه سعی میکردن باهاش دوست بشن 

باهاش ارتباط بگیرن 

ولی یکی از دوستام که از نظر ظاهری اصلااا نبود 

با اینکه خیلیی مهربون و خاکی بود 

ولی هیچکس حتی درست جوابشو هم نمی‌داد 

بازم تاپیکای اغراق آمیز تو...الان میگی مجردم تو تاپیکای قبلیت که خونواده شوهرت برات جواهرات و‌الماس ...

نوشتم که نامزد دارم

ولی عقد نکردم

و هنوز دارم فکر میکنم 

به نامزدم هم گفتم ممکنه عقد رو عقب بندازم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه همینطوره

کو عکس

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
بازم تاپیکای اغراق آمیز تو...الان میگی مجردم تو تاپیکای قبلیت که خونواده شوهرت برات جواهرات و‌الماس ...

خوشم میاد درجا مچ میگیرین😂😂

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم

در این حد ؟

اره خیلی انقد اعتماد ب نفسش بالاس تو دانشگاه خیلی مغرور رفتار می‌کنه و جلوی پسرا لوندی میگه من قیافه سر صبحمم بیام دانشگاه ی عالمه آدم روم کراش میزنن ترم پیش بیشتر کلاسارو نیومد حذف نشد ولی من سه تا درسو 4 جلسه غیبت کردم برام 0 رد کردن مشروط شدم 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اتفاقا خوشگلا شانس مانس ندارن😔😂

دقیقا شانس نداریم . هعی دنیا...

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بله دشمن میشن 😐😐چرا اخه؟

نمی‌دونم

من هم تلاشم زیاد بود هم ی کارمند خفن بودم

رفتن به کارفرمام گفتن ک فلانی پشت سرت حرف زده

منم اعصابم خورد شد گفتم چرا بمونم استفغا دادم الانم تو خونه نشستم 😂

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️