2777
2789
عنوان

خوشگلی به شدت تو زندگی جلوتون میندازه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3886 بازدید | 212 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کن خونواده نامزدش براش الماس و جواهرات خریدن بعد ایشون هنوز مطمئن نباشه که قراره باهاش ازدواج کنه ...

حالااونجاگفته نوعروسم ذوق دارم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
میفهممچون محل کار منم حس میکنم داره ابن ماجراها پیش میادوالا من خیلیم خوشگل نیستم ولی همیشه بخودم وظ ...

قطعا چون بی حاشیه هم هستین مثل من براتون این اتفاق هم میافته

سعی کنین کوچکترین حرفی با همکارای خانم نزنین حتی صمیمی هم نشو واقعا بعضیا خیلی حسودن خیلی بیش از حد

خودشون بیس چهاری پشت سر کارفرما حرف میزدن منم بودم پیششون کاملا ساکت و فقط کله تکون میدادم رفته گفته بودن من گفتم اون حرف ها رو

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

دوستان منو نخورید من خوشگل با حجب وحیا دیدم هیچ کدوم از موفقیت های اسی نصیبش نشده ولی خوشگل بی حیا ک ...

من نفعی به کسی نرسوندم

فقط خوش برخورد و مهربونم و کمی لوند

خواستگاری هم ازم زیاد میکنن

ولی چیز دیگه ای اجازه نمیدم

من نفعی به کسی نرسوندمفقط خوش برخورد و مهربونم و کمی لوندخواستگاری هم ازم زیاد میکننولی چیز دیگه ای ...

تا بگیم خوش برخورد چی باشه از دید شما 

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد