2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه داشتی در این مورد که متنفری؟؟

اره من ارزپش هیچ وقت نداشتم ولی دوست داشتم از بینی های عروسکی خوشم میومد

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

الان تقریبا به همه آرزوهام رسیدم ولی نمیدونم چرا ته قلبم شاد نیستم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
واقعا از یه جایی به بعد دیگه خوشحال نمیشم💔

میفهمم توکلت به خدا 

ایمان داشته باش که کسی که تو رو آفریده و عاشقت پس تا اخر هم عاشقت میمونه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

دخترم

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
واقعا از یه جایی به بعد دیگه خوشحال نمیشم💔

منم واقعا میگم از الان به بعد خدا اگه همه ی اون چیزایی که از بچگی تا الان حقم بوده وبهم نداده رو بده دیگه براش ذوقی ندارم عملا یه مرده متحرک شدم نسبت به چیزی ذوق وشوقم ندارم 

هیییچکدوم اصن من هر چی آروز میکنم خدا برعکسشو انجام میده مشتی

ماهم همینیم خواهر واقعا بعضی وقتا میبینم این دنیا میبینم من از بدم میاد همون رو سرم میاره هر موقع تو زندگیم اومدم از یه چی لذت ببرم دوسش داشته باشم فوری ازم گرفته شد همیشه ذوق من کور شده