2777
2789
عنوان

تو دانشگاه چجور عشق پیدا کنم 😁

261 بازدید | 31 پست

از این پسرای مونگل و اسگل های بچه ننه خوشم میاد 

چجور از این پسرا پیدا کنم عاشق خودم کنمش 

ولی خو من زشتم باید با این زشت بودنمم کنار بیاد 

ولی دانشگاه جای درس بودا

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونمدرسم میخونمدیگه جای عشق پیدا کنیم هست وگرنه پسر قاطی نمیکردن

نکته یک عشق وجود نداره

نکته دو اگر خیلی ازدواجی هست رها کن خودش پیش میاد تو کاری نیاز نیست بکنی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اومدم همینو بگم که شما زحمتشو کشیدی😌

😂😂🤞🤞

از این پسر های هجد نوزده ساله بیکار سربازی نرفته نه عشق در میاد نه شوهر بچسب درست

قاطی نکردن که شما عشق پیدا کنی چون تعداد دانشگاه  مثل مدرسه اونقدر نیست جدا باشن 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو