2777
2789

سرم تو کارم بود یهو اومد سلام کرد من ک دیدمش هول کردم بعد برای اینکه مشخص نباشه هول کردم اصلا نگاش نکردم سرم تو کامپیوتر بود. ولی واقعا تو عمرم ادم ب این زیبایی ندیده بودم حتی تو فیلمهای خارجی هم این شکلی ندیده بودم .  بعد یه رقم اشتباه زدم ب جای ۱۵۰ تومن .، یک و پونصد از کارتش کشیدم . 😂 خیلی حسودیم شد کاش منم انقد زیبا بودم . جالبه هر کی میومد تو اتاق همه جذبش میشدن خیره مونده بودن ب اون بنده خدا چ عذابی میکشه . 😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چاقو که نبود دستونو ببرین با دستگاه پوز نشون دادین  😄

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
چه شکلی بود

خیلی جذاب و زیبا بود . کلا حالت اعضای صورتش خیلی زیبا بود. رنگ چشماش ابی اسمونی بود . موهاش جو گندمی بود اخه متولد ۵۸ بود ولی حتی یه دونه چین رو صورتش نبود ظاهرش انگار ۲۵ سالش بود ..قدش خیلی بلند بود و خیلی استایل و تیپ و قیافه جذابی داشت