2777
2789
عنوان

ترفندهای طبیعی برای زیبا شدن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 78 پست
عالیهمن همیشه بعد اصلاح صورت با شمع جوش میزدم وحشتناکولی این دفعه که با یخ ماساژ دادم اصلا جوش نزدم

حتما امتحان میکنم عزیزم

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی هر روز فر مژه بزنیم به مژه هامون

نه هر روز ! کلا مژه فر و بلند رو زیبایی خیلی تاثیر داره

من خودم وقتی مژه هام رو فر کنم میمونه دو روز بعدش دیگه چون میرم حمام نه

🍷🌊You'll be the saddest part of me

من خودم تا چند وقت پیش واسه شستن صورتم از همین صابوناب معمولی ایتفاده میکردم اعتماد بنفسم صفر شده بود

یه فوم خریدم ۱۳۷ تومن پوستم انقددد نرم و خوب شده اصلا کیف میکنم خودمو میبینم 

اولیشو خودم بگم من چند وقتیه هر شب قبل خواب به مژه هام وازلین میزنمبرای بلند شدن مژه تاثیر داره اما ...

چهار روز دیگه ک مژه ات ریخت معلوم میشه

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

قبلا لبام خیلی افتضاح پوسته پوسته مبشد و باریک هم بود تا حدودی 

حدود دو ماهی میشه که هر شب قبل خواب لبام رو با وازلین ماساژ میدم هم درشت تر شده هم نرم شده دبگه پوسته پوسته نمیشه

فر مژه واقعا تاثیر داره 🗿یخ بزنی رو پوست تاثیر داره 🗿مدل مو و ابرو تاثیر داره زیاد 🗿

وای من میخوام ابروهامو یکم دست بزنم مامانم میگه نکن

یا حتی میخوام موهامو از جلو یکم کوتاه کنم اجازه نمیده🥲

روغن مار نمیزاره ابرو بریزه ولی کم بزنین چون چشم کور میشه انقد. میسوزه اشکش میاد🤦🏻‍♀️

وای اولین باره میشنوم مرسی

وای من میخوام ابروهامو یکم دست بزنم مامانم میگه نکنیا حتی میخوام موهامو از جلو یکم کوتاه کنم اجازه ن ...

کوتاه کن بره بعدش که نمیتونه کاری کنه دیگه :")

🍷🌊You'll be the saddest part of me

این و اگه بگن خیلی عالی میشه

اره واقعا بخاطر تیرگی زیر چشمام همیشه خسته بنظر میرسم🥺ترفند های زیادی استفاده کردم هنوز به نتیجه نرسیدم اما شنیدم یخ خوبه میخوام از امشب شروع کنم هر شب بخ بزارم زیر چشام