2777
2789

یه دوستی چون من گوشیم شکسته بود بهم گوشی قدیمیش رو داد و گوشیش ۸ پلاسه بعد امروز دیگه گوشی خودم رو از تعمیرگاه گرفتم خواستم گوشیشو پس بدم اصلااااا قبول نکرد که نه بابا این چه حرفیه مال خودت باشه و بذار به عنوان جبران فلان چیز و اینها..

کاملا هم نو و سالمه بدون خط و خش به نظرتون میارزه نگه دارم؟ یا بذارم دیواری چیزی برای فروش چون پول لازمم هستم 

کاربری دست دو نفر میباشد❗    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بفروش اگه لازم داری

خیلی هم واجب نیست اون پول چند ماه دیگه دستم میاد اما کلا آیفون ۸ زشته الان مثلا از نظر شما خیلی از مد افتاده است؟

اما میمونی تو دین اش بنظرم برو خونشون پسش بده

رفتم دیگه اصلا قبول نکرد

من واقعیت بابام کار لوله کشی و اینها انجام میده بعد سالها هر وقت خونه‌ی اینا انجام داده به خاطر دوستی خانوادگیمون پول نگرفته حالا اینم برگشته میگه به جبران کارای بابات گوشی کلا برای تو

بحث خز شدن نیست عزیزمبحث اینه که این گوشی‌های مدل قدیمی دیگه کم‌کم سیستم عاملشون به روز نمیشه و ارور ...

اره این هست ولی بهم گفت اینستا اینا میتونی روش نصب کنی مشکل نداره که

خیلی هم واجب نیست اون پول چند ماه دیگه دستم میاد اما کلا آیفون ۸ زشته الان مثلا از نظر شما خیلی از م ...

اره واقعا

من آیفون 11 دارم به نظرم خزه میخوام بفروشم این آیفون ها دیگه خیلی قدیمی ان