2777
2789
عنوان

جلو پسره ضایع شدم🥲💔

172 بازدید | 24 پست

با دوستم رفته بودم بیرون.بعد یهو دوستم تو اون شلوغی گفت عمووو..پرید بغل یه آقایی و باهم دست دادن ..من تاحالا ندیده بودم ایشونو و نمیشناختم..بهش سلام کردم.. یهو عموش دست بلند کرد ک با منم دست بده .من عین مشنگا چند ثانیه خیره شدم به دستش😐نمیدونستم چیکار کنم تاحالا با نامحرم دست نداده بودم..پسره و رفیقش خندشون گرفت..بعد خیلی سریع دست دادم باهاش با کلی خجالت.. بعد ک خدافظی کردن و رفتن..دوستم بهم گفت فک میکرد تو مثل بقیه دوستامی(دوستاش و خودش کلا خیلی راحتن با پسرا)

چقد بده ک انقد پسر ندیدم ک ضایع میشم اینطوری😑💔

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضایع نیست 

حتما که نباید فرهنگ محرم نامحرمی از بین رفته باشه

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

منم ی بار اینطور اتفاقی برام افتاد ک طرف ت دانشگاه میخاست باهام دست بدع

منتها من گفتم ببخشی ما ت فرهنگ خانوادمون نیست با مرد غریبه دست بدیم 😂🤌دیگ نمیدونم طرف راجبم چی فک کرد

منم ی بار اینطور اتفاقی برام افتاد ک طرف ت دانشگاه میخاست باهام دست بدعمنتها من گفتم ببخشی ما ت فرهن ...

عهه😂😂

فک کنم گفته طرف اوسکوله..البته دور از جونت

کلا انگار از دنیا عقبیم ما..ولی یه رفتارایی عادی شده ک‌ ترجیح میدم همین عقب بمونم

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

منم مثل توام ولی چرا ما باید خجالت بکشیم؟😐😑 من به این نتیجه رسیدم اونان که باید خجالت بکش 

تو ضایع نشدی کار درستی کردی🦦👍

من با این حال بازم بهش دست نمیدم بذار ضایع شه

من باور قلبی دارم چون خودم خوشم نمیاد همسر آینده‌م به دختری دست بده که نامحرمه پ حتما اونم دوس نداره