2777
2789
عنوان

واقعا سوال حقوقی ندارید جواب بدم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 35 پست
بله .ولی میخوام بدونم بعدش چی میشه؟ قرارو جلسه میذارن یا نه

خوب اول اینکه پروندتون کیفری بود یا مدنی؟

توی موضوع سوالتون نفهمیدم همسرتون خوانده است یا خواهان

و اینکه اصولا اگر پرونده حقوقی باشه اگر خوانده تا قبل از اجراییه ، پرداخت نکرده بدهی خودش رو ؛ خواهان میره اجراییه تا بتونه حساب های خوانده رو توقیف کنه و اینکه اگر اجرای احکام کیفری باشه مثل شلاق ؛ محکوم میره اونجا تا شلاق بخوره

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب قانون گفته هدیه رو میشه پس گرفت ولی به شرطی که طرفی که هدیه داده بتونه ثابت کنه هدیه داده درسته؟ ...

بله درسته

خوب اول اینکه پروندتون کیفری بود یا مدنی؟توی موضوع سوالتون نفهمیدم همسرتون خوانده است یا خواهانو این ...

خواهان هست. گفتم که مدنی هست .برا بدهی

فقط تا خود شوهرم نره نیاد کاری نمیکنن براش؟ ینی قاضی اجرای احکام با توجه به وقت نظارت جلسه نمیده؟.اخه پرونده و برده اجرا احکام.الان چکار کنه

خواهان هست. گفتم که مدنی هست .برا بدهیفقط تا خود شوهرم نره نیاد کاری نمیکنن براش؟ ینی قاضی اجرای احک ...

چندتا سوال رو همزمان جواب میدادم موضوع شما از ذهنم پرید

خیر توی بدوی رای میدن ؛ مهلت میدن تا خوانده دین رو ادا کنه ؛ اگر نکرد ؛ خواهان میره با رای بدوی و مستنداتش اجراییه میگیره و اقدام به توقیف اموال میکنه (میتونه اموال رو شناسایی کنه که مثلا خوانده این ملک و این ماشین رو من میدونم که داره) یا اینکه اگر اطلاعی نداشت حساب هاش رو توقیف کنه