2777
2789
عنوان

تفاوت تنبلی چشم با استیگمات

105 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

کسی تفاوت این دوتارو میدونه؟ میشه برام توضیح بدید؟ و همینطور علائم تنبلی چشم رو هم بگید 

بیشتر کسانی که دیدم استیگمات دارن تنبلی چشم هم داشتن

ولی چشاشون انحراف نداشت😐 از کجا متوجه بشیم تنبلی چشم داریم؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی چشم ینی ی چشم اونطور ک باید رشد نمیکنهروی ی چشم تمرکز بیشتری داریاستیگماتم شکل قرنیه تغییر میک ...

خب من از کجا میتونم بفهمم تنبلی چشم دارم یا نه؟علائمش چیه؟

(چشام انحراف ندارن)

من چشمم آستیگماته،،،اسپاسم شدید هم داره ،یعنی گرفتی عضلات چشمتنبلی رو دکتر نگف دیگهبزن گوگل تفاوتشون ...

اره چشای منم استیگماته 

میخوام ببینم تنبلی هم دارن یا نه

چون چشم پزشک چیزی نگفت و خودمم حواسم نبود بپرسم... 

باشه مرسی

خب من از کجا میتونم بفهمم تنبلی چشم دارم یا نه؟علائمش چیه؟(چشام انحراف ندارن)

والا من فقط تعریفاشون رو از زیست بلدم

برای بقیش باید به متخصص چشم مراجعه کنید😂💔

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
اره چشای منم استیگماته میخوام ببینم تنبلی هم دارن یا نهچون چشم پزشک چیزی نگفت و خودمم حواسم نبود بپر ...

من یه چشمم تنبله و ارثیه معمولا تنبلی تو سنجش قبل از مدرسه مشخص میشه 

تنبلی چشم رو نمیدونم

ولی آستیگماتیسم اینطوریه شکل قرنیه و عدسی از اون حالت کاملا صاف و کروی در میاد و تصاویر اشیا روی یک نقطه از شبکیه متمرکز  نمیشه روی چند تا نقطه متمرکز میشه به خاطر همین فرد تصاویر واضح نمیبینه 

و اینکه اگر تو همون سن قبل از دبستان تشخیص داده نشه دیگه درمانی نداره و دیدش خیلی تاره انگار یه مه جلو چشمه همیشه 

👍❤

میشه بگی با اون چشمی که تنبله چطور میبینی؟ من تو گوگل هرچقدر سرچ میکنم به جز انحراف چشم چیز دیگه ای بالا نمیاد .. منم چشام انحراف نداره...

👍❤میشه بگی با اون چشمی که تنبله چطور میبینی؟ من تو گوگل هرچقدر سرچ میکنم به جز انحراف چشم چیز دیگه ...

منم چشمام انحراف نداره و در حالت عادی دیدم مشکل نداره فقط وقتی چشم سالمم رو میبندم همه چی رو تار میبینم