2777
2789
عنوان

سوال پوست و مو دارید بپرسید جوابتون رو بدم 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4554 بازدید | 335 پست

عزیزم زیر گردنم ،یعنی همون جای پشت گردنم که رویش مو هست ،میخاره و پوسته میده،یعنی باید. هرروز پماد بتامتازون بزنم تانخاره ،پشت کتفم و کمرم هم جوش میزنم ازچیه اگه میدانی

فقط خالق یکتا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قهوه از بازار بخرم بدم آسیاب کنه بریزم تو شامپو خوبه واسه بلندی مو یا بی تاثیر؟ژل تخم کتان و بعد حمو ...

بله خیلی تاثیر داره 

تخم کتان قبل حمام بزن دو ساعت رو مو بمونه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

عزیزم یه آبرسان قیمت مناسب خوب بگو برای پوست چرب چیه روشن کننده واقعی خوب

قطعااااا ابرسان اسکین وان 

کرم روشن کننده پیگمنتا 

سرم سی پریم

سلام عزیزم لطفا بهم بگو برای جوشای هورمونیم چکار کنم ماسکی چیزی قرص هم دکتر داده دارم میخورم اونارم ...

جوشای هورمونی اگر نمیتونی قرص هورمونی مصرف کنی روزی یک لیوان دمنوش نعنا فلفلی تا 6 ماه پوستت صاف میشه 

برای جوش و جای جوش قرمز هر شب ترمیم کننده لایسل 

اگر قیمت برات مهم نیست ژل دیفرین عالیههههه برای جوش و جای جوش قیمت نزدیک 1 تومن 

برای مو روغن تراپی کن هفته ای دوبار ( نارگیل کندوش کرچک زیتون بادام تلخ ) 

برای ابرو و مژه هم روغن کندوش و نارگیل 

برای ریزش مو هم اسپری جوشانده رزماری 

ضد افتاب رنگی خوب ایزدین 

بی رنگ سنتلا 

ناخون هم آبلیمو و روغن زیتون 

بله خیلی تاثیر داره تخم کتان قبل حمام بزن دو ساعت رو مو بمونه

ممنون گلم به سوال دیگه داشتم 

یه جا نوشته بود : نمک باعث رشد مو میشه و شوره رو از بین می‌بره البته نمک دریا 

اینجوریه که با یک قاشق غذاخوری نمک پوست سر رو به مدت ده دقیقه ماساژ بدیم دو بار در هفته باعث رشد و حجم دهی مو میشه این کار و توصیه میکنید ؟ 

عزیزم‌ در مورد سرم ویتامین سی و استفاده لش واسه روشن شدن پوست بیشتر توضیح میدی؟اصلا چیه،از کجا باید ...

سرم ویتامین سی برند پریم از داروخانه بگیر 

طرز استفاده: صبح صورتت رو با آب خالی بشور تمیز بعد ابرسان بزن بعد سرم ویتامین سی بعد روش ضد آفتاب بی رنگ 

قرص پیگمنتا هم ايرانيه اگر قوی تر میخای گلوتا وایت 2 تومن 

عزیزم برای جای زخم کرم ترمیم کننده چی پیشنهاد میدی اصلا تأثیر داره یا باید برم لیزر ؟

اگر قدیمیه لاروش پوزای اگر جدیده سیکال فیت اَون

عزیزم زیر گردنم ،یعنی همون جای پشت گردنم که رویش مو هست ،میخاره و پوسته میده،یعنی باید. هرروز پماد ب ...

کبد چرب 

هر روز صبح ناشتا خاکشیر و آب ولرم