2777
2789
عنوان

سوال پوست و مو دارید بپرسید جوابتون رو بدم 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4755 بازدید | 339 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم حتما حتما ماهی یکبار نوک گیری کن معجزه شو میبینی رزماری رو دم کن هر روز به ریشه موهات اسپری ...

کندش کجا میفروشن اصلللللللللللللل

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

زیر چونه ام یسری دونه های ریز زده و درد هم میکنه چیکار کنم

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

سلام عزیزم 

لطفا بهم بگو برای جوشای هورمونیم چکار کنم 

ماسکی چیزی قرص هم دکتر داده دارم میخورم اونارم خودم پماد ایزوتن زدم ولی دوستم واکنش نشون داد فعلا قطع کردم جوشارو خشک کرد ولی هنوز جاشون هست 

برای جوش و جای جوش چکار کنم 

برای ریزش موی شقیقه 

برای اینکه دیگه موخوره نداشته باشم 

و ی ضد آفتاب رنگی خوب معرفی کن که روی صورتم ماسیده نشه 

ی ضد آفتاب بدون رنگ هم که خوب باشه بگو 

و ی کرم مرطوب کننده خوب برای همه پوست مناسب باشه 

برای پر شدن ابرو و مژه چکار کنم 

اگر می‌دونی برای استحکام ناخن 

و اینکه خودت چی استفاده کردی برای شفاف شدن پوستت؟

می‌دونم زیاد شد ولی لطفا تا جایی که ممکنه راهنمایی بکن و وقتی اسم محصول رو میگی بگو برای چی 

ماسک خونگی هم که باشه چه بهتر

اگر حساسیت نداری یه دوره 3 ماهه سرم ویتامین سی استفاده کن اگر میخای خیلی روشن بشی قرص پیگمنتا 3 ماه ...

عزیزم‌ در مورد سرم ویتامین سی و استفاده لش واسه روشن شدن پوست بیشتر توضیح میدی؟

اصلا چیه،

از کجا باید بخریم،مارک یا برندش چی باشه؟

چه جوری باید استفاده کنیم؟

این قرص که گفتی واسه روشن شدن پوست،این باید برندش چی باشه،میبیتی تقلبی و ایناشم هست دیگه،بعد عوارض و اینا نداره؟

مرسی گلمتو داروخونه ها راحت گیر میاد؟برای پرپشت شدن ابرو و مژه هم راهی بلدین؟

پریم تو داروخانه ها پیدا میشه ولی بالانس رو سفارشی هست 

برای پرپشت شدن ابرو و مژه قطعا روغن کندوش بهترینه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

من چند سال پیش با ویزیت دکتر یک لایه بردار خیلی قوی رو یک ماه استفاده کردم و بعد از یک ماه متوجه شدم ...

وای خاک عالم اصلا نباید لایه بردار قوی استفاده کنید فقط لایه بردار خفیف مجازه شما الان نیاز دارید به یه ترمیم کننده خوب لاروش پوزای عالیه 

یه کرم روشن کننده پیگمنتا هم تهیه کنید 

ضد افتاب و ابرسان به هیچ عنوان فراموش نشه 

سرم هیالورونیک اسید اوردینری هم بسیار تو شاداب  شدن پوستتون کمک میکنه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡