2777
2789
عنوان

این بینی عمل میخواد بچه ها علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 138 پست
واقعاا؟خودم احساس بدی دارم نسبت به بینیم حس میکنم پهنهه

عزیزم هر کی عملم کرده باز دنبال ایراد تو صورتش و حتی بدون فی.لتر عکس نمیذارن خیلی هاشون،به نظرم نه تنها قشنگه بلکه به صورتتم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون استخوانی تغییرش زیاده،در کل هرجور خودت میدونی به حرف کسی کار نداشته باش البته برای شما ک متاهلی ...

بینی من استخوانی حساب میشه ؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
عزیزم هر کی عملم کرده باز دنبال ایراد تو صورتش و حتی بدون فی.لتر عکس نمیذارن خیلی هاشون،به نظرم نه ت ...

مرسی عزیزمم🥰😁

امیدوارم کردی😂❤️

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

اره عزیزم.. پهنه، یکم باریکترشه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بینی من استخوانی حساب میشه ؟؟

اسی دوباره بذ

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مرسی عزیزم ۷۵ تومن دارم حتما عمل میکنم

ولی عمل کنی،، عالی میشی.. چون صورتت گرد و تپله... بی نهایت تغییر میکنی.. اگ شرایط داری عمل کنی

بینی شما  فقط عقاب‌یه

و اینکه به نظرم اگه از روبرو عکس بگیرین بینی تون خیلی قشنگترهه🥰

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️