2777
2789

من خودم تجربه ندارم ،ولی تو اینستا چنتا کلیپ دیدم باحال بود

تو چت گف یا حضوری؟

حستون چی بود واقعا😂از قبلش هم میفهمیدید؟

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

تو چت گفت خیلی ذوق کردم هم من هم اون تا یکی دوماه ذوق داشتیم🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

نه اصلا نمی‌دونستم چون همیشه بهم میگف بچه ای حتی حساسیت های که نسبت بهم داشت هم به بچه بودنم ربط میداد وقتی اعتراف کرد بعد ۲سال دوستی ساده قلبم اومد تو دهنم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین بارو ک من گفتم دوسش دارم و فقط گفت ی حسایی داره 

ولی بار اول ک دوستت دارمو گفت سوار اتوبوس شده بود و دقایق قبلش ک پیش هم بودیم حس میکردم میخواد بگه ی چیزی ولی نگفت رفت تو اتوبوس بهم پیام داد گفت🥹

... 🤍🦋

والا تو چت پسرعمم بود باهم صحبت میکردیم

بهم گفت تو هم خوشت اومده و اینا من فک کردم منظورش اینه از شخصیتش خوشم اومده منم گفتم اره

بعد گفت پس دیگه از اینا❤️

روش نمیشد😂 من خودم تعجب کرده بودم ولی هنوز بهش نگفتم منظورم دوس داشتنه ساده بوده

خیلی روزای شیرینی بود

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

والا تو چت پسرعمم بود باهم صحبت میکردیمبهم گفت تو هم خوشت اومده و اینا من فک کردم منظورش اینه از شخص ...

ای وای،من چرا نیشم بازه😂😂

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

حضوری گف بعد ی سال رد شدن از جلوش

تا صبح خوابم نبرد 

کاش نمیگفت 

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

داغ دلمو تازه نکن

چه روزایی بود🖤

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.