2777
2789
اهان بد نوشتی

اره تازه متوجه شدم 😂🤔 چن وقته پیش ی تاپیک بود ک از کدوم قومیتی و کاربرا دعواشون شد عصبیم کردن  

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم توی افغانی تو سایت ایرانی چ غلطی میکتی اگ ما نژاد پرستیم دلمون میخواد کشور خودمه بفرما کش ...

وایسا برات ثایت کنم بعد ببینم چی میگی 

از بین ۱۰۰ نفری که سین میزنن ، شاید دونفر این پست و متن بهشون اگاهی بده ، پس قطعا خدا انتخابشون کرده 

.

هر چیزی که ناراحتت میکنه داره بهت یاد میده تو چه چیزایی ضعف داری 

و نیازه توی اون موارد روی خودت کار کنی 

خودتو قوی کنی 

اگر دیگران به راحتی می تونن تورو ناراحت کنن

پس بدون که خیلیییی نیاز داری که روی خودت کار کنی.

خودتو به خدا نزدیک کنی ، روحتو قوی کنی ، ذهنت رو قوی کنی،  

کودک درونت رو شفا بدی ،، عزتت رو باور کنی و ....

به بهترین نسخه خودت تبدیل بشی❤️

.

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

من نمیدونم توی افغانی تو سایت ایرانی چ غلطی میکتی اگ ما نژاد پرستیم دلمون میخواد کشور خودمه بفرما کش ...

الان چی میگی؟ هان؟ اسمم همون اسم کاربریمه عزیزم

من عاشق تک تک قوم ایرانم🙂

داره دروغ میگه افغان هست از شکل نوشتاریش مشخصه کسی تو ایران نمیگ مگ ایران ارث پدرته اینا میگن تا مچشو گرفت الکی اینو گفت وگرنه اینهمه وصلت قومیتی های مختلف ایران داریم مطمئن باش افغانه

داره دروغ میگه افغان هست از شکل نوشتاریش مشخصه کسی تو ایران نمیگ مگ ایران ارث پدرته اینا میگن تا مچش ...

عکس شناسنامم فرستادم حالا کارت ملیمم بفرستم یا مدارک دانشگاهمو؟ 

آها اتباع خارجی شناسنامه ندارن ن؟ 

پسرا وقتی میخوان مختو بزنن خیلی خوبن وقتی اوکی شدید دیگه رابطه رو میسپارن به حضرت ابوالفضل :))))  آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است: ریختم ب کارتت:-)))ترکیده ب دلیل حرف حق): 

داره دروغ میگه افغان هست از شکل نوشتاریش مشخصه کسی تو ایران نمیگ مگ ایران ارث پدرته اینا میگن تا مچش ...

ن عزیزم اتباع خارجی شناسنامه ندارن

ایشون ایرانین

پسرا وقتی میخوان مختو بزنن خیلی خوبن وقتی اوکی شدید دیگه رابطه رو میسپارن به حضرت ابوالفضل :))))  آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است: ریختم ب کارتت:-)))ترکیده ب دلیل حرف حق): 

من عاشق تک تک قوم ایرانم🙂

حقیقتا منم همینطور چون زبان مهم نیس مهم اینک ایرانی هستیم راستی عکس شناسنامم فرستادم دوس داشتی ببین تا مطمئن شی ایرانیم 😂