2777
2789
عنوان

ازم تو دیوار کلاه برداری کردن 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 35 پست
دقیقا همین چیزی ک گفتی اون دزدا میگن کسی بخاطر چس تومن شکایت نمینه و میشه منبع درامد

من خیلی خرید اینترنتی میکنم پولم از این بیشتر میدزدن اما حال ندارم پیش فقط بلاک میکنم 

اونایی ک معتبرن دیدم از اونا فقط خرید میکنم

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

هیچی دیگه چیکار کنی ۱۵۰تومن ارزش شکایت ک نداره چون دوبل این پول هزینشه و بدو بدوش ولی هر ضرری یه عقل ...

درمورد هزینه دادرسیش که قابل دریافته مسئله اینه اگه سه نفر شکایتشونو ثبت کنن و دادخواست بدن اینطوری همه راه کلاهبرداریای کوچیک رو یاد نمی‌گرفتن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ول کن دیگ ی چس تومنهدیگه کاریش نمیشه کرد شکایت کنی دوبرابرشو باید بدی

ببین ربطی نداره اون منو پولدار نمی‌کرد ولی زورم میاد چون پول تو جیبی یک هفته ام بود زحمت کشیده بودم براش 

....
ببین ربطی نداره اون منو پولدار نمی‌کرد ولی زورم میاد چون پول تو جیبی یک هفته ام بود زحمت کشیده بودم ...

اره عزیزم میدونم خرید اینترنتی خیلی ریسکه

میگم ینی دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

ببین اگه بازم اون پالتو هست بهش بگو ادرس بده بیام خودم بگیرم برو بعد...

آره بایه شماره دیگه ،بروبرنامه دیواربعدبگوآدرس بده اگه دادبایه مآقایی بروپولتوپس بگیر

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
آگهی دیوارشو برداشته

خوب این ترفندشه،دوسه نفروکه گول می نه برمیداره ،حتمابازیه آگهی جدیدمیزاره دوباره ازاول

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج