2777
2789
عنوان

چجوری میشه به شادی عمیق رسید❓️

148 بازدید | 28 پست

حالم خیلی خرابه

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچجور .

اگه میدونید ب منم بگین.؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
وای حال منم خرااابه

تو چجوری هستی؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

میدونی شادی عمیق تنها زمانی میسره که بفهمی تو این دنیا جز خودت کسی رو نداری و  اون دختر کوچولوی غصه که سال هاست درون خودت شکنجه اش دادی رو پیدا کنی و باهاش آشتی کنی تو کنار اون به شادی عمیق دست پیدا میکنی مطمئن باش

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بوپروپیون فلوکستین .رهاکین

چ مدته ؟

علایمت چیبود رفتی دکتر؟

با ارتباط با کانون عشق و نشاط یعنی خدا و اهل بیت...

لذت و آرامش واقعی همینه 

کلیپ های استاد شجاعی و استاد پناهیان رو در ایتا و تلگرام ببینید واقعا حالتون خوب میشه 

مثلا در ایتا سرچ کنید استاد شجاعی 

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷
زندگیمو دوست ندارم از ازدواجم پشیمونم ولی راه برگشت ندارم

وای چ سخت