2777
2789

یعنی می میرم و زنده میشم

چقدر وحشتناکه دل درد و استفراغ، کاش سردرد باشه کمر داد باشه ولی دل درد نباشه

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.

نه هیچ دردی بدتر از ریزش مو نیس ذره ذره ذره روانیت میکنه

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلو درددندون دردافتضاحتره تا اینا به نظر من

وای گلو درد و دندون درد با مسکن بهتر میشه

دل پیچه ای که من دارم فقط باید تحملش کرد

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.
نه هیچ دردی بدتر از ریزش مو نیس ذره ذره ذره روانیت میکنه

من هر چند شب یکبار از دل پیچه و تهوع بیدار میشم

حالت تهوع بدترینه واقعا متنفرم از تهوع

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
من هر چند شب یکبار از دل پیچه و تهوع بیدار میشم

دکتر رفتی؟

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

بدترین درد در روحی روانیه افسردگی حاد 

بعد از اون درد از دست دان بچه 

بعد اون درد فیبرومیالژی و ام اس 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
حالت تهوع بدترینه واقعا متنفرم از تهوع

افتضاحههه

دل درد هم کنارش باشه دیگه بدتر

بدترین درد در روحی روانیه افسردگی حاد بعد از اون درد از دست دان بچه بعد اون درد فیبرومیالژی و ام اس

صددرصد

افتضاحهههدل درد هم کنارش باشه دیگه بدتر

دقیقاااا

من پریود میشم تهوع و دل درد و کمر درد میگیرم واقعا عذاب الهیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
دکتر رفتی؟

آره این مشکلو از بچگی داشتم 

حالا وقت گرفتم برم آندوسکوپی انجام بدم

دکترم که گفت ibs داری

دقیقاااامن پریود میشم تهوع و دل درد و کمر درد میگیرم واقعا عذاب الهیه

منم الان پریودم💔

شبا اصلا خواب ندارم

آره این مشکلو از بچگی داشتم حالا وقت گرفتم برم آندوسکوپی انجام بدمدکترم که گفت ibs داری

منم وقتی استرس میگیرم اسهال میشم همین روده تحریک پذیره دیگه