2777
2789
عنوان

پشت کنکوریم بیاین برام دعا کنین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیفیت خوندن خوب چجوری خوندنیه بنظرتببین من مثلا میرم یه گفتار زیست میخونم بعدش میرم ازش تست آموزشی م ...

روش خوندنت خیلی مهمه من خودم کلاس کنکور میرفتم اونجا همه نکاتو یاد میگرفتم

حالا تو باید ببینی چجوری بازدهیت بالا تره یکی فیلم تدریس استادا رو آفلاین میبینه، یکی کلاس آنلاین، یکی مثل من حضوری، یکی دیگه درسنامه

همه اینا میشن منبع آموزشیت که خب واجبه

بعد از اینا میریم سراغ کتاب درسی که باید واسه دور اول تست زنی، یه دور خوب بخونیش(خوب خوندن ینی حفظ کردن تعریف ها تعبیرها، یاد گرفتن نکات شکل و کشیدنشون و آخر سر بتونی بدون کتاب واسه یکی تدریس کنی یا خودت خلاصه بنویسی، من خودم واسه خواهر کوچیکم توضیح میدادم😂)

بعد از این میری سراغ تست و دونه دونه بدون توجه به زمان حداقل ۴۰ تا تست میزنی تا تقریبا تثبیت بشه موضوع

این میشه دور اول مطالعه‌ت

متقاضی کنکور تجربی ۱۴۰۴🤝🏿❤

روش خوندنت خیلی مهمه من خودم کلاس کنکور میرفتم اونجا همه نکاتو یاد میگرفتمحالا تو باید ببینی چجوری ب ...

واسه دیدن فیلم اموزشی هم چه نکاتی رو باید رعایت کرد چون فیلما تایمشون اکثرا زیاده خیلی خسته کننده اس

کاربری مال دو نفره
واسه ریاضی چه منبعی داشتی و چجوری میخوندی ک درصد بالابزنی منطقه چندی ،رتبت باوجود این تراز بالا حدود ...

درصد ریاضیم نسبت به بقیه درسا خوب نبود ۴۵ درصد زدم

کتاب سطح۱ مهروماه جامع سطح ۲ نردبام که بنظرم بجاش موج آزمون میزدم بهتر بود حیف شد

رتبم ۲۳۰۰ منطقه ۱ شد پزشکی میخواستم نیوردم متاسفانه

روش خوندنت خیلی مهمه من خودم کلاس کنکور میرفتم اونجا همه نکاتو یاد میگرفتمحالا تو باید ببینی چجوری ب ...

می‌دونی بدیش اینه که حس میکنم خیلیییی عقبم مثلا فیزیک ۳ فصل اولو تموم کردم زیست ۳ فصل یک و دو رو تموم کردم ، سه رو خوندم ولی مسائل ایناشو هنوز نه، شیمی دوازدهم هم فصل یک تموم شده فقط مسائل پ هاچ انواعش یه چندتا مونده

دهمم زیستش ، فصل ۶ و ۷ مونده ، فیزیک فصل ۱ و تقریبا۲ ، شیمی دهم فصل ۱ 

بنظرت از آبان شروع کردم تا اینجا خوب اومدم جلو؟؟

شرمنده اگه خیلی زیاد شد😅

درصد ریاضیم نسبت به بقیه درسا خوب نبود ۴۵ درصد زدمکتاب سطح۱ مهروماه جامع سطح ۲ نردبام که بنظرم بجاش ...

رتبت عالی بوده چطور پزشکی نیاوردی؟💔بااین رتبه میارن که 

حتما شهرای خاصی رو زدی درسته؟؟

چون من دیدم امسال تا ۵۰۰۰ هم اورده بودن البته شهرای خاص

کاربری مال دو نفره
واسه دیدن فیلم اموزشی هم چه نکاتی رو باید رعایت کرد چون فیلما تایمشون اکثرا زیاده خیلی خسته کننده اس

باید ببینی آدم آفلاین دیدن هستی میتونی خودت بشینی سر کلاس یا نه بیخیال میشی وسطش میری چرخ میزنی یا حواست پرت میشه

اگه اینطوریه آفلاین اصلا مناسبت نیست

ولی اگه خودت میتونی مدیریت کنی و تا آخر تایم مطالعاتیت بشینی و ببینی خوبه

اگه خسته میشی باید بگم فیلم دیدنت فعال نیست ینی فقط مثل سینما میشینی نگاه میکنی یا فوقش کتاب جلوته یه نگاهی میندازی. اگه ریاضی فیزیک یا شیمیه باید همراه با کلاس بنویسی و حل کنی سوالا رو فک کن سر کلاسی اگه استاد گفت این تست مثلا ۱ دقیقه زمان بچه ها حل کنید توم تو همون تایم سعی میکنی حل کنی

سر کلاس زیستم نکات ریزی که استاد تو جزوه نمینویسه یا احساس میکنی بعد کلاس ببینی یادت نمیاد که چی بود، به زبون خودت مینویسی

موفق باشی

رتبت عالی بوده چطور پزشکی نیاوردی؟💔بااین رتبه میارن که حتما شهرای خاصی رو زدی درسته؟؟چون من دیدم ام ...

مشاورم فکر میکرد دانشگاه تهران یا فوقش تبریز میارم خیلی خورد تو ذوقمون

اره دانشگاه های تیپ۱ فقط زده بودم

می‌دونی بدیش اینه که حس میکنم خیلیییی عقبم مثلا فیزیک ۳ فصل اولو تموم کردم زیست ۳ فصل یک و دو رو تمو ...

قشنگم برنامه ریزی رو نمیدونم باید چطوری باشه من مشاور داشتم

ولی بودجه بندی قلمچی رو دانلود کن طبق اون بتونی پیش بری عالیه