دیشب شوهرم خیلی مخاطب داره بالای ۲۰۰تا دیشب تلگرام نصب کرد یهو یه شماره رو دیدم به اسم پبمان سیوکرده بود عکس یه دختر عملی خوشگل بود دوتا فقط عکس این دختر بود چونکه عکس دختربود توجهمو جلب کرد وگرنه فک میکردم مث بقیه مخاطباس .بعد رفتم تو واتساپ دیدم همه پروفایل هاش دخترونس و عاشقانه ...به شوهرم گفتم این کیه گفت همکلاسی زمان دانشگاهه گفتم زنگ بزن بهش گفت نههه خیلی وقته باهم درارتباط نیستیم .بعد گفتم خب خودم میزنم ببینم واقعا مرده یانه چرا پروفایلش عکس دختره پس گفت اره مرده ۲ماه پیش باهم حرف زدیم .گفتم مگه الان نگفتی خیلی وقتع حرف نزدیم؟؟گفت دنبال چی میگردی تو؟؟؟خانوما خواهرانه کمک کنین ایا داره خیانت میکنه شوهرم ؟؟؟تاحالا هیچ خیانتی ازش ندیدم ۱۰ساله ازدواج کردیم
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
یعنی داره خیانت میکنه ؟؟بهش گفتم من هیچ جوره تو کتم نمیره که طرف مرد باشه بعد عکس زن روپروفایلش باشه ...
پنهون کاری که صد درصد میکنه
دلیلی نداره اسم زن رو مرد سیو کتی
الان همسر من صد تا مخاطب خانوم داره به اسمای خودشون
حالا یا همکارن یا دوست و آشنا
دلیلی نداره اگه غلط اضافه نمیکنه مثلا اسم نسترنو سیو کنه غلام
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
من جات بودم شماره رو قایمکی ور میداشتم و بعدا زنگ میزدم
سریع گوشیشو گرفت یادم رفت شماره رو بردارم الانم خونه نیس بادوستاش رفتن تفریح
ای خدا یعنی چی اخههههه ....ازدیشب کلی استرس دارم .بعد من شوهرم از خانومای عملی خوشش نمیاد آخه این همه جاش عمل بود ولی خوشگل بود
واسه من که کلی شماره دختر سیو داره 😂😂البته همکاراشن نمیتونم چیزی بگم یا دوستای قدیمیشن که میشناسمشون😑😂فقط یه جدید سیو کرده که اکسشه به اسم د (اول فامیلی دختره) ولی نخواستم شر بشه و دروغ بشنوم و چون میدونستم اکسشه نگفتم بهس که دیدم😂
واسه من که کلی شماره دختر سیو داره 😂😂البته همکاراشن نمیتونم چیزی بگم یا دوستای قدیمیشن که میشناسمش ...
شماره اکسشو میخوادچیکار
دوباره گوشیش دستت میاد دیگه زنگ بزن بهشاگه دوستی داری که پسره با شماره اون زنگ بزن بگو اون حرف بزنه ...
خواهرم گفت شمارشو بده تا من زنگ بزنم خودت نزن شاید شماره تورو بشناسه اگه زن باشه .اگه تااونموقع شماره رو پاک نکرده باشه خوبه