2777
2789
عنوان

داییم اشغالم بهم تهمت هرزه بودن زد💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 41 پست
بالغی؟۱۸سالو رد کردی؟۸۰ضربه شلاق تعزیری درجه شش

۲۲ سالمه فقط ضربه شلاق؟؟میتونه با پارتی نزننش

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاهد دارم زن داداشم بوده مامانم داداشم یکب از زن دایی هام دختر داییمچجوری میفهمه شاهدا واقعین

با سوال جواب تشخیص میده خیلی راحت

بالاخره درسشو خونده تکنیکشو داره

قاضیا خیلی زرنگن

با سوال جواب تشخیص میده خیلی راحتبالاخره درسشو خونده تکنیکشو دارهقاضیا خیلی زرنگن

میتونن قسم بخورن منک دروغی ندارم ولی باید مجازات بشع

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️
چرا بهت همچین تهمت هایی زده خدا ازش نگذره

دعوا سر ارثیه با مامانم 

میتونن قسم بخورن منک دروغی ندارم ولی باید مجازات بشع

قسم زمانیه ک قاضی به نتیجه نرسه. اونم برای چیزای پیچیدس ک زیاد هم استفاده نمیشه 

اصلا قاضی چند سوال رو جوری میپیچونه و ضربدری از شواهد میپرسه ک هرکس بخاد دروغ بگه قشنگه گندش در میاد

هر چیم باشه حق نداشته اینجوری بگه بابات واکنشش چی بود؟

بابام اینجا نبود بدشم مامانم نذاشت کاری کنیم گفت فقط شکایت کن دوس داشتم زندانی داشته باشه جرمش ن شلاق اخه شلاق ممکنه نزننش منک نمیبینم 

اگرثابت کنی یک ماه تایک سال جبس هم بهش میدندر برخی مواقع جرایم نقدی

ثابت میکنم هرجور شده