2777
2789
عنوان

تولد دعوت شدیم نرفتم حالا پسرم خون گریه میکنه 😐😁

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 30 پست
خب عزیزم خودت می‌رفتی مگه چی شده الان شوهرت هم خودشو پنهان کرده؟مگه دوست پسرت بوده خب شوهرت بوده دو ...

اخه عزیزم من قصدمم رجوعه  نمیخوام تا برگشتم  بیشترازاین سوژه ی اطرافیانم شم  نمیدونم خیلی حالم بده

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل شوهرت چی بود به نظرم اونجا تحمل کنی بهتره تا خونه مادرت

خیانت  رفیق بازی مصرف زیاد الکل  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

حالا الان ببرش شهربازی جایی آروم بشه

سرده دومی ریه هاش حساسن نباید سرمابخوره اصلا 😟 کاش دستم بازبود 

خب اگه کسی نمیدونه بهشون نگو .نباید از اول میومدی که اینطوری سه

اره .... خیلی سخت گذشت بمن و بچه هام  وای وای

ریاضی الان ۱۰ روزه واسطه ها گذاشتنم سرکار هی میگن میایم ولی نمیان تاپیکام و ببین

حتی اگر میخوای رجوع کنی ظاهرا پیگیر نباش ولی با دست پس بزن با پا پیش بکش  با شرط وشروط و ضمانت مالی برگرد 

اولیش بده الکل هرشبی هست

اره دائم الخمر  خیانت جنسی وعاطفی وهمه چی باهم 

چقدر بده که می پرسن یا نظر می دن ، به نظرم به جای منزوی کردن خودت و بچه هات رو تو سفت کن هر کس اومد راجع به این موضوع باهات حرف بزنه بی محلی کن یا بلند شو جاتو عوض کن یا رو تو اونور کن جواب نده که بفهمن خوشت نمی اد راجع بهش حرف بزنی