2777
2789
عنوان

یه عکس قدیمی از خودم و نامادریم پیدا کردم در حالیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 63 پست
شاید همسر اول پدرت بوده و مامانته یا قبلا با پدرت رابطه داشته توروحامله شدن دادن به مامان الانت یا ب ...

چقدر درهم برهم شد خدایا

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا همین تاپیک زده بودی؟اونموقع هم برام سوال بود خب غیر از شما و نامادری دیگه کسی تو عکس نبود؟اون ع ...

درباره نامادریم آره 

نه فقط من و نامادریم داخل باغی یا پارکی نمی‌دونم همچین جایی

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••
😂عاشق داستانایه هیجانیم نگران نباشمامانت چی باهات رفتارش چطوره

مامانم هم دوست داره و مهربونه ولی بعد از ازدواج بابام یجوری شده

اسی خداییش راس میگی یا گرفتی مارو؟ چقدر شبیه فیلمای ترکیه داستانت

به جون خودم دروغم کجا بود آخه

درباره نامادریم آره نه فقط من و نامادریم داخل باغی یا پارکی نمی‌دونم همچین جایی

کاری نداره عکس رو به مادرت نشون بده وازش بپرس وبگو اگر حقیقت رو نگی میرم ازپدرم یا نامدریم میپرسم مجبور میشه خودش برات بگه

کاری نداره عکس رو به مادرت نشون بده وازش بپرس وبگو اگر حقیقت رو نگی میرم ازپدرم یا نامدریم میپرسم مج ...

عکس رو برنداشتم آخه ولی از روش عکس گرفتم 

به جون خودم دروغم کجا بود آخه

خیلی عجیبه چی بگم والا بالاخره اون دختر توی رمانا پیدا شد برو پرس وجو کن بیا به ماهم بگو جالبه داستانت صرف نظر از شوک روانیش

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤