2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم ایشالا خدا چند تا گردلی بهتون بدهچند سالتونه؟چند ساله ازدواج کردید؟

قربون محبت برم💘.

هنوز مونده تا اومدن گردلیا. نزدیک ۲۰ میشم. عقدیم درحال حاضر🌝.

ویرانم ؛ چون هم دانشگاهیِ اینانم :/

قربون محبت برم💘.هنوز مونده تا اومدن گردلیا. نزدیک ۲۰ میشم. عقدیم درحال حاضر🌝.

عزیزممن

خب عجله نکن بذار عروسی بگیری و یکی دو سال بگذره بعد بچه بیار

منم خیلی هوای ازدواج دارم😂😂دلم میخواست با اونی که دوستش داره ازدواج کنم اما خب علاقه ام یک طرفه است

عزیزممنخب عجله نکن بذار عروسی بگیری و یکی دو سال بگذره بعد بچه بیارمنم خیلی هوای ازدواج دارم😂😂دلم ...

آره بابا ۳..۴ سال اول که صفای دونفره فقط ، نمیخوام خلوته بهم بخوره😂💔. بعدِ اون ایشالا.

علاقه یه طرفه چیزی که همیشه وحشت داشتم ازششش. ایشالا سرنوشت یجوری بچینه که با همون بشینی پای سفره ی عقد🌝💘. 

آره بابا ۳..۴ سال اول که صفای دونفره فقط ، نمیخوام خلوته بهم بخوره😂💔. بعدِ اون ایشالا.علاقه یه طرف ...

انشالله

هر چی خدا بخواد.

عزیزم ارزوی خوشبختی میکنم براتون،انشالله بهترین زندکی رو داشته باشید

نی نی دختر دوست داری یا پسر؟😍😍

انشاللههر چی خدا بخواد.عزیزم ارزوی خوشبختی میکنم براتون،انشالله بهترین زندکی رو داشته باشیدنی نی دخت ...

بوووس بهت💘.

من دختر همسرمم دو اتیشه ی دختره🌝😂.

بوووس بهت💘.من دختر همسرمم دو اتیشه ی دختره🌝😂.

عزیزممم

کیه که دختر دوست نداشته باشه؟

انقدر که دختر شیرینه

حالا من خودم دوست دارم همسرم مو فرفری باشه بعد یه پسر مو فرفری هم داشته باشم😍😂بچه اول دوست دارم پسر باشه،دومی دختر باشه🥲که دخترم برادر بزرگتر داشته باشه حمایتش کنه

من خودم تک بودم همیشه دلم میخواست یه برادر داشته باشم بخاطر همین دلم میخواد اولیم پسر باشه و طوری تربیتش کنم که همیشه حامی خواهرش باشه

ببخشید خیلی حرف زدم😂🥲یهو دلم خواست فانتزی هامو بریزم بیرون❤️❤️

عزیزمممکیه که دختر دوست نداشته باشه؟انقدر که دختر شیرینهحالا من خودم دوست دارم همسرم مو فرفری باشه ب ...

آره واقعا دختر عزیزه💘.

همسرم موهاش فر نیس ولی عوضش چشم و ابروش مشکیه🌝😂.

خودم داداش بزرگ تر دارم خیلی کخ میریخت🗿💔 ولی حامیه واقعا💛🌚‌. بیشتر کارِ درسته تا فانتزی. راحت باش کاااملا درکت میکنم خود من کورور کورور فانتزی دارم😂😐💔.

آره واقعا دختر عزیزه💘.همسرم موهاش فر نیس ولی عوضش چشم و ابروش مشکیه🌝😂.خودم داداش بزرگ تر دارم خیل ...

عزیزم خوشبحالت بابت برادر

من فر خیلی دوستت دارممم

امیدوارم همیشه سلامت و خوشبخت باشید