2777
2789
عنوان

مجرد یا مطلقه مسئله این است

160 بازدید | 19 پست

سلام دوستان، من همیشه کاربر خاموش بودم و توی سایت عضو نبودم

امروز عضو شدم برای زدن این تاپیک

به عنوان یه دختر دهه هشتادی که تاحالا ازدواج نکرده، تاپیکی رو مطالعه کردم که توش بعضی خانم ها به خانم دیگری پریده بودن که وقتی از همسرت جدا شدی چرا به خودت میگی مجرد!باید بگی مطلقه!

اولین چیزی که باید به خودمون بگیم اینه که به ما ربطی نداره دیگران خودشون رو چی خطاب میکنن

حتی یه خانم نوشته بود باید به طلاق گرفته ها بگیم مطلقه

به شوهر مرده ها!!!!!!! بگیم بیوه!

تا کی میخواید اینقدر ضد زن باشین؟  تاحالا دیدید مرد ها به همجنس هاشون ازین لقب ها بدن؟ 

خطاب به اونایی که میگن ما که چیز بدی نگفتیم مطلقه و بیوه فقط دو تا اسم هستن، 

مطلقه یعنی رها شده، 

بیوه یعنی غریب و تنها!

چرا این کلمات ٩٩ درصد مواقع فقط برای زن ها بکار برده میشه؟! این ها کلماتی هستن که در طول تاریخ برای دسته بندی زن ها ایجاد شده چون تمام ارزش زن رو توی استفاده از بدنش میدیدن(نمیتونم واضح تر بگم جاش نیست)

چطور یه زن میتونه از همچین کلماتی برای خطاب قرار دادن زن های دیگه استقاده کنه؟!!

مادری که از همسرش جدا شده یک مادر مجرد نامگذاری میشه

حالا زن ستیز ها و پیک می هایی که فکر میکنن چون ازدواج ناموفق نداشتن ارزششون از بقیه بیشتره، باید بگم به خودت بیا عزیزم 

توی سال ٢٠٢۵ زندگی میکنی

امروز چیزی که مهمه تحصیلات وضع مالی شغل شعور و فرهنگت هست

با تلاش برای پایین کشیدن زن های دیگه شوهر گیرت نمیاد، بخاطر یه یدالله گدا همجنس هات رو نکوب!

عذر میخوام که طولانی شد.

تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود.

به نظرت کسی که ضد زنه الان با تاپیک تو متحول شد؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی ک همسر نداره مجرده

لفظ مطلقه اصلا قشنک نیس

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بیخیال هرکسی تفگراتش رو نشون میده، تو هرچی بگی نمیتونی تفکرش رو تغییر بدی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

الان دیگه خیلی از دخترا هم تو مجردی رابطه کامل دارن پس دیگه مطلقه یا بیوه بودن کاربردی نداره

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

چه لزومی دارندبگن مطلقه!!! 

اصن چرا باید یه چیزی نسبت داد؟ معلومه که بین مجرد و مطلقه فرقه، مث همونجور که با متاهل و مجرد فرقه 

بعدم 

بگید طرف جدا شده از همسرش ، زرتی نمیخاد بگید مطلقه! یا مثل اداییا روشن فکر بگید مجرد!!!! 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

مطلقه فحش نیست صرفا کسیه که از همسرش جدا شده و شما خودت رو خسته نکن چون این اصطلاح از قدیم استفاده می‌شده و هرگز نمیتونی مطلقه رو به مجرد تغییر بدی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)