2777
2789
عنوان

پول عروسیمو پدر شوهرم ازمون گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 54 پست
شب عروسی از ناراحتی تا صبح نخوابید.

میخواستم احتمال همدست بودن رو بدم که گویا کنسله 

ولی رک بگو فامیلامون اگه برا شما دادن 

فامیلامون برا من دادنبرو سهم خودت رو بردار از این گشنه ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم شاید رسمشونه از نقشه اش خبری نداشتم

همون موقع فکرشو داشته 

صاحب مجلس یعنی من خرج دادم 

چقدر گناه داشتید،چطور دلشون اومده 

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
گفتن ما برای مردم بردیم این جای اونه

خب بردن و شام خوردن (البته خوشم نمیاد کادو رو ربط بدم به شام عروسی ولی خب واقعیت منطقیش همینه)

فامیلاشون خرج عروسی بچه هاشون رو دادن اینا که ندادن

چقدر زور شنیدن سخته

عروسی ما پدرشوهرم دورترین فامیلاشون رو دعوت کردند در حالی که خرج شام رو شوهر من داد و فامیلاشون اصلا کادو درست حسابی ندادن اول زندگی شوهرم کلی بدهکار شد 

چقدر حرصم گرفت. ببین من دخترعموم با یکی ازدواج کرد، گفتن ما رسم داریم همه هدیه ها برای پدر داماده. ما هم خیچ کدوم سر عقد کادو ندادیم. بعدا رفتیم حونه دخترعموم چندهفته بعد سکه دادیم. به قول بابام میگفت مگه من به پدر داماد بدهکاری دارم برم بهش سکه بدم. شما دیر فهمیدین. 

چقدر حرصم گرفت. ببین من دخترعموم با یکی ازدواج کرد، گفتن ما رسم داریم همه هدیه ها برای پدر داماده. م ...

والا دیگه هدیه میدن که دست عروس داماد رو بگیرن که تازه زندگی رو شروع کردن نه به پدر داماد که 

💜✨💜✨💜✨💜

الان که طلا گرون شده یادش میوفتم قلبم درد میگیره

خیلی غم بزرگیه واقعا😢

مطمئن باش چوبشو میخورن

شوهرت نباید زیر بار میرفت

حالا تو یه ساختمان هستید در ارتباطید؟ 

من که حرصم گرفته خدا به داد تو برسه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

خیلی غم بزرگیه واقعا😢مطمئن باش چوبشو میخورنشوهرت نباید زیر بار میرفتحالا تو یه ساختمان هستید در ارت ...

چاره ای ندارم بعضی موقع ها دعوتشون میکنم یا اونا منو دعوت میکنن 

💜✨💜✨💜✨💜

خدا همچین آدمایی رو نسیب گرگ بیابون نکنه

فعلن ک دورمون هستن ولی الهی شرشون به خودشون برگرده

بنظر من سکوت کن،تحمل کن، چیزی نگو، ولی سرسنگین باش و سعی کن به زندگیت تفریحاتت مثلن کلاس یا کاری بپردازی تا زیاد باهاشون رودررو نشی

مرنج و مرنجان♡