2777
2789
عنوان

بگین من الان چیکار کنم

79 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من حس خوبی به شوهرم ندارم بددهنه خییییلی تحقیر شدم خیلی برام آبرو نذاشته پیش همه بدشدم خیلی بد😔 نمیگم من خیلی خوبم ولی خداییش اینقدر بدنبودم به اینجا برسم خيانت هم داشته که دیگه تموم شدولی قلبم خیلی شکسته اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم الان من چیکار کنم؟! من نمیخوام ازاین آدم بچه‌دار بشم 💔😔

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلاق بگير مهريتو بذار اجرا كوتاه هم نيا يا درست ميشه يا نميشه

چند بار تودعوابهش گفتم میگه نه من ازتوجدانمیشم وفلان ولی من نمیتونم باورش کنم نمیدونی چه فحش هایی ازش نشنیدم میگه توآفت زندگی منی خب پس چرا جدانمیشه! من فکرمیکنم دلش برای آینده من میسوزه 

طلاق

نمیاد میگه ازطلاق بدم میاد بدون توفلان میشم و.....ولی من واقعا حالم بده واقعا جایی توقلبم نداره اونم الکی داره میگه فقط از طلاق بدش میاد میترسه آبروش بره 

چند بار تودعوابهش گفتم میگه نه من ازتوجدانمیشم وفلان ولی من نمیتونم باورش کنم نمیدونی چه فحش هایی از ...

مردا تو دعوا چرت و پرت زیاد میگن زنا هم چون شنوایی هستن حرفا براشون سخته و فراموش نشدنی و ذهنشون همش تکرار میکنه 

ادم مودی هست و زود عصبی میشه و فروکش میکنه درسته؟

مهریتو بگیر

میکه همش ومیدم ولی خب طلاق نه پارسال میخواست خونه به نامم کنه به جای مهریه قبول نکردم گفتم مهريه بگیرم زندگي کنم آخه یه جوری بود واقعا....شمابودی چیکار میکردی؟

میکه همش ومیدم ولی خب طلاق نه پارسال میخواست خونه به نامم کنه به جای مهریه قبول نکردم گفتم مهريه بگی ...

میگرفتی خب عزیزم

برین پیش مشاوره 

معلومه دوست داره و وابستته 

طلاق به همین راحتی هم نیس 

بمون و باهاش زندگیتو بساز ایشالا اخلاقشم خوب میشه

مردا تو دعوا چرت و پرت زیاد میگن زنا هم چون شنوایی هستن حرفا براشون سخته و فراموش نشدنی و ذهنشون همش ...

بله درسته همشون دیوونه اند مشکل دارن حالامنم جواب اش ومیدم ولی خب کتک اش هم میخورم الان بازوم وپام سیاهه نگاش میکنم ازش متنفر میشم متنفررررررررر ماواقعا به ته خط رسیدیم تههههه خط نمیدونم چرا نمیاد جداشیم 

میگرفتی خب عزیزمبرین پیش مشاوره معلومه دوست داره و وابستته طلاق به همین راحتی هم نیس بمون و باهاش زن ...

میدونی دوسش ندارم این وچیکار کنم الان یک ماهه ندیدمش چون براش سفر کاری پیش اومده ولی من اصلااااادلتنگ اش نشدم خنثی هستم 

بله درسته همشون دیوونه اند مشکل دارن حالامنم جواب اش ومیدم ولی خب کتک اش هم میخورم الان بازوم وپام س ...

منم مثل توعم درکت میکنم دلیل اینکه طلاق نمیده هم برا موقعیت اجتماعیه و اینکه دوست داره

شوهر منم عاشقمه ولی خب وقتی ازدواج کردیم کم کم داد و بیداد و بی احترامیاش شروع شد الانم ک دست ب زن

منم مثل توعم درکت میکنم دلیل اینکه طلاق نمیده هم برا موقعیت اجتماعیه و اینکه دوست دارهشوهر منم عاشقم ...

اصلا ازش خوشم نمیاد بهشم گفتم....صدبار گفتم ازت خوشم نمیاد نمیدونم چه پوست کلفتیه بهش برنمیخوره فگ کنم باز یکی دیگه زیر سرداره احمق و

خنثی هستی چون قلبت شکسته و نمیتونی دوسش داشته باشی

اره کاش حداقل خودم انتخاب کرده بودم میگفتم انتخاب خودم بوده 💔