2777
2789
عنوان

دارم میرم با زن بابام زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 81 پست
اصلا براش مهم نیستم خودش زنگ زد بابام بیاد ببرم😭

خوب پس اصلا نگرانش نباش که بعدازتو چیکارمیکنه...بایدیه مدت تنهاش بزاری شایدنیازداره تنهاباشه..

انشالله هرچی به خیروصلاحته برات اتفاق بیفته

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
خوب پس اصلا نگرانش نباش که بعدازتو چیکارمیکنه...بایدیه مدت تنهاش بزاری شایدنیازداره تنهاباشه..انشالل ...

گرفته خوابیده منم منتظرم بابام بیاد اگه نیاد چی ؟ اونم من و نمیخواد 😭

جذاب سایتم😜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گرفته خوابیده منم منتظرم بابام بیاد اگه نیاد چی ؟ اونم من و نمیخواد 😭

اگه نخواستت مدارکتو وردار برو یه بهزیستی که میشناسی بگو من کسیو ندارم یه دخترتنهام ...بلاخره یه کاری برات میکنن

خوب برویه حالی هم از زن بابات بگیر

حواستون ب حرفاتونم هست؟

میخواید بدبخت و بیچاره کنید دوتا خانم رو؟

پشت هر کاربری یه انسان نشسته که حرفای شما اثرررر داره روش

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
اگه نخواستت مدارکتو وردار برو یه بهزیستی که میشناسی بگو من کسیو ندارم یه دخترتنهام ...بلاخره یه کاری ...

میدونی چی حرصم میده خونه ای که الان توشیم به نام منه بعد من و میخواد بندازه بیرون

جذاب سایتم😜

هفت ساله جدا زندگی میکنن تازه دارن رسما طلاق میگیرن

😢

تو این زندگیا بیشترین آسیبو فرزندان میخورن 😔

خیلی برات ناراحت شدم فقط خداخودش کمکت کنه عزیزم

میدونی چی حرصم میده خونه ای که الان توشیم به نام منه بعد من و میخواد بندازه بیرون

یعنی بزرگتر بغیرازپدرمادرکسی نداری؟

پدربزرگ مادربزرگ دایی عمو خاله عمه ...بیان صحبت کنن اگه نمیخادت لااقل خونه روخالی کنه تو زندگی کن ..مادرت هم بره دنبال زندگی خودش..

یعنی بزرگتر بغیرازپدرمادرکسی نداری؟پدربزرگ مادربزرگ دایی عمو خاله عمه ...بیان صحبت کنن اگه نمیخادت ل ...

همشون یکی از اون یکی بدتر 

دودستی چسبیده به خونه نمیره منم دیگه گفتم به درک بمون همینجا من میرم

جذاب سایتم😜