2777
2789
شما کودکانی ک ضعف عضلانی پیشرونده داشته زو دیدید؟ ک موفق بودن

آره 

انواع بچه های با مشکلات مختلف ولی موفق رو دیدم

و کلی آدم مثلا سالم که متاسفانه هیچ آورده ای برای دنیا ندارن ولی طلب همه چی رو از جهان می خوان بگیرن

آره انواع بچه های با مشکلات مختلف ولی موفق رو دیدمو کلی آدم مثلا سالم که متاسفانه هیچ آورده ای برای ...

چکارکنم دخترم جز موفقاش باشه😔شما مشاورید میتونید کمکم کنید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم یه دوستی دارم بهم میگه خواست خدا نبوده خودت مقصر بودی و بچت اینجوری شده😔اخه مگه من میخواستم ...

دوستتون از این جهت میگن که خیلی از اختلالات ژنتیکی پیشگیری داره

مثلا سندروم داون درمان نداره ولی پیشگیری داره

قبل بارداری اگر تحت نظر متخصص ژنتیک باشن از سندروم داون شدن بچه پیشگیری میشه

ولی ...

شما مقصر نیستید و دوستتون اشتباه میکنه

شما عمدا که کاری نکردی بچه اونطور بشه

دانششو نداشتی 

آگاه نبودی و این اتفاق افتاده

کسی حق نداره شما یا شوهرتو مقصر این اتفاق بدونه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

چه دعای قشنگی

مممون مهربون

ان شا الله خدا به حق فصل بهار و احیا طبیعت زندگی سما رو هم سبز و بهاری کنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
دوستتون از این جهت میگن که خیلی از اختلالات ژنتیکی پیشگیری دارهمثلا سندروم داون درمان نداره ولی پیشگ ...

اره من تحت نظر متخصص ژنیتیک بودم گفت امینو بده برای ازدواج فامیلیت و خیالت راحت بشه منم همین کارکردم ومشکلی نبود ولی بعدش شوکه شدم جن ساله شوکه هستم میگم شایدتقدیر اینجوزیه چدمیشه کرد

اره من تحت نظر متخصص ژنیتیک بودم گفت امینو بده برای ازدواج فامیلیت و خیالت راحت بشه منم همین کارکردم ...

نسبتت با همسرت چیه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چکارکنم دخترم جز موفقاش باشه😔شما مشاورید میتونید کمکم کنید😔

دوست داشتین درخواست خصوصی بدین البته من زیاد با نی نی سایت آشنا نیستم تا حالا تو خصوصی به کسی پیام ندادم.

اگر تشخیص پزشکی گرفته درمان های پزشکی رو حتما دنبال کن، کاردرمانی رو حتماااا ببر، هم جسمی هم ذهنی، پیش یه کاردمان خوب تو شهرتون، البته هزینه ها رو اگر تحت پوشش بهزیستی باشه کمک کنن خوبه که به لحاظ مالی تحت فشار قرار نگیرین.

ادامه رو هم میگم 

شما کودکانی ک ضعف عضلانی پیشرونده داشته زو دیدید؟ ک موفق بودن

دوست من خیلی از خودم بزرگتره و الان ۳۸ سالشه

اونم اختلال ضعف عضلانی داشته به طور مادرزاد

تا ۱۳ سالگی میتونسته راه بره ولی کم کم توانشو ازدست داده و ویلچر نشین شد

ولی همین دوستم اینقدر درس خون بود که لیسانس روانشناسی شو گرفت

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

دوست داشتین درخواست خصوصی بدین البته من زیاد با نی نی سایت آشنا نیستم تا حالا تو خصوصی به کسی پیام ن ...

خیلی ممنونم ازت نه تحت بهزیستی همسرم قبول نمیکنه😔

دوست من خیلی از خودم بزرگتره و الان ۳۸ سالشهاونم اختلال ضعف عضلانی داشته به طور مادرزادتا ۱۳ سالگی م ...

😔دوستتون اصلا کاردرمانی و ورزش نرفته؟ پیگیری نکرد؟ الان درحال حاضر چکار میکنه؟ 

اینا رو وقتی میگید حالم خیلی بد میشه ازاینکه بفهمم دخترم حسرت میخوزه و چیزی نمیگه😔😔

دوست عزیزببخشید نگفتین تو بارداری دکترا متوجه نشدن؟؟؟یا خودتون پیگیری نکردین؟؟؟

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خیلی ممنونم ازت نه تحت بهزیستی همسرم قبول نمیکنه😔

خب با هزینه های کاردرمانی مشکلی ندارین؟ چون باید طولانی مدت کاردرمانی بره و یه وقت به خاطر نداشتن هزینه قطعش نکنین کاردرمانی رو

پسرخاله

🥲 ای بابا 

ایشالا بچه ات موفق باشه توی زندگیش

درسته محدودیت داره اما میتونه جاهایی که توش قوی هست رو قوی تر هم بکنه 

فقط حواست باشه باردار نشی 

این آزمایش های ژنتیک مطمئن نیستن اصلا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
😔دوستتون اصلا کاردرمانی و ورزش نرفته؟ پیگیری نکرد؟ الان درحال حاضر چکار میکنه؟

اونا رو در جریان نیستم چون خیلی راجب گذشته صحبت نمیکنه

البته پیش خانوادش زندگی میکنه و گاهی سر میزنه به بچه های فیاض بخش 

اونجا به خدمات کمک میکنه تا حد توان خودش

البته شاغلم هست 

با تلفن واسه یه شرکتی بازاریابی میکنه