2777
2789
شما نی نی داری؟ نگران نباس عزیزم نترسو اینکع انشااله نی نی سالم بغل کنی بزرگ کنی😍لطفا بزای دخترمنم ...

اره دقیقا چون حاملم میترسم.من تو غربالگری اول سالم بود عربالگری دوم مشکوک بود سونواسکن انومالی سالم حالا سپردم بخدا بدنیابیاد ببینم چی میشه 

الهی بحق بی بی رقیه هرچ زودتر خوب بشن خدابدلت ارامش بده

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دقیقا چون حاملم میترسم.من تو غربالگری اول سالم بود عربالگری دوم مشکوک بود سونواسکن انومالی سالم ...

نترس اصلا مطمئن باش سالمه😍الهی مرسی از دعای قشنگت

یکی از دلایلش اینه ک خواهرم بچه هاش اینجوری شدن شاید برا منم بشه . ازدواج همینه زمانی ک بله رو میگی ...

ازمایش ژنتیک بده ببین ناقلی بعدم زالی که مسکل بدی نیستداگه میبنن و قشتگ راه میرن

نمیشه گفت چند سالبسته به وضعیت هر کودک، میزان مشکل، مقدار پیگیری و ... متفاوت هست

دخترمن فقط توی دویدن پریدن مشکل داره بالازفتن از پله یوقت خوب میره یوقت بادست میره اززمین بلند شدنی یوقت خوب پامیشه یوقت دست اززمین میگیره

نترس اصلا مطمئن باش سالمه😍الهی مرسی از دعای قشنگت

انشائ اللخ توکل بخدا فدات

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دخترمن فقط توی دویدن پریدن مشکل داره بالازفتن از پله یوقت خوب میره یوقت بادست میره اززمین بلند شدنی ...

عزیز دلم مشکلش این طور که میگی خیلی جدی نیست

ناامید نباش

ببرش کاردرمانی حتما

احساس می کنم مسئله بیش تر همون استرس و افسردگی هست که حالت رو بد کرده

سعی کن تو فضای خوب قرار بگیری 

زندگینامه افراد با مشکلات مختلف رو بخون

به مراکزی که بچه های با مشکلات هست بری انواع بچه ها با استعداد های مختلف رو می بینی 

برات آرزوی حال خوب دارم 

عزیز دلم مشکلش این طور که میگی خیلی جدی نیستناامید نباشببرش کاردرمانی حتمااحساس می کنم مسئله بیش تر ...

نمیدونم شایدم حساسم و افسرده  

چشم همین کارمیکنم ممنونم برای سلامتی دخترمم دعا کنید

نمیدونم شایدم حساسم و افسرده چشم همین کارمیکنم ممنونم برای سلامتی دخترمم دعا کنید

برای آرامش قلبت و حال خوبت و پیشرفت فرزند قشنگت صلوات می فرستم 

کاردرمانی بردن یادت نره