2777
2789
عنوان

من معلمم ازم شکایت شده باید برم اداره به نظرتون چه کار میکنند باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 57 پست
چه بد.من سالی که مادرم استخدام شد حوالی آذر مصاحبه داشتن و تا مهر آینده کلاس و دوره..کاش آموزش و پرو ...

الکی نگرانه یکم صحبت می کنن باهاش بعد میگن از همکارای با سابقه کمک بخواه و بالاخره هر باتجربه ای یه روز تازه کار بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی نگرانه یکم صحبت می کنن باهاش بعد میگن از همکارای با سابقه کمک بخواه و بالاخره هر باتجربه ای یه ...

درسته عزیزم 

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
الکی نگرانه یکم صحبت می کنن باهاش بعد میگن از همکارای با سابقه کمک بخواه و بالاخره هر باتجربه ای یه ...

و اون وسط حق بچه هایی ک امسال ریاضیشون با ایشونه ضایع میشه چون سال اولین

هرچند تاپیکاشو خوندم بچه ها خیلی پرو هستن و استارتر مظلوم و مودب

عزیزم خب تلاشتو بیشتر کن متوسطه اول که چیز خاصی نداره یه مبحث و که میخوای تدریس گنی نشین همون شب قبل تازه خودت بخوای یاد بگیری دنبالش بگرد تدریسای مختلف نگاه کن تو خونه جلو آینه خودت درس بده 

با این روالت که راه نمیوفتی به این زودیا

۰جوری از مصاحبه قبول شدی؟مصاحبه چند تا مرحله داره تدریس هم هست داخلش چجوری تو رو قبول کردن آخههمینه ...

مگه مصاحبه چی داره؟ به خدا هیچی نبود

همش فیلم بازی کردن بود بازیگری بود

فکر کن به این نمره میدادند که مثلا بسم الله اول کلاسبگی

یا مثلا توی حرفات از برنامه شاد بگی!!

به خدا مسخره بود مسخره

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
و اون وسط حق بچه هایی ک امسال ریاضیشون با ایشونه ضایع میشه چون سال اولینهرچند تاپیکاشو خوندم بچه ها ...

خب تقصیر آموزش و پرورشه که آدم بی تجربه رو می ذاره برای تدریس 

براشون کلاس و آموزش کامل و جامع نمی ذاره 

اینا چجوری گزینش میشن به نظرت؟

کاری به این دوستمون ندارم چون همین که میپذیرن ضعف دارن خودش خیلی مهمه.

اما گزینش ها سلیقه ای هست و بیشتر مبنی بخش عقیدتی سیاسیه.

درسته ارزیابا بحث تدریسو خیلی مورد توجه قرار میدن اما تعیین کننده اصلی بخش عقیدتیه ، یعنی ممکنه یه فرد با فن بیان عالی و سواد بالا بخاطر اینکه نماز جمعه نمیره رد بشه.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
مگه مصاحبه چی داره؟ به خدا هیچی نبودهمش فیلم بازی کردن بود بازیگری بودفکر کن به این نمره میدادند که ...

اتفاقا مصاحبه چند جانبه هست

هم نحوه ی تدریس و مشارکت در بحث به چالش کشیده میشه هم اعتقادات مذهبی و احکام 

به خاطر شما اسم ما هم بد در اومده

از خودت ات خجالت بکشی خوب هسن

اتفاقا مصاحبه چند جانبه هستهم نحوه ی تدریس و مشارکت در بحث به چالش کشیده میشه هم اعتقادات مذهبی و اح ...

چرا اینجوری بهش میگی 

بیچاره اطلاعات اش خوبه

کلاسش شلوغ 

بچه ها متوجه نمیشن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اتفاقا مصاحبه چند جانبه هستهم نحوه ی تدریس و مشارکت در بحث به چالش کشیده میشه هم اعتقادات مذهبی و اح ...

رفتارتون جالب نیست عزیزم.

ایشون از ناحیه تدریس ضعف دارن درسته

اما شما هم دارید رفتار نامناسبی میکنید.

اینا چجوری گزینش میشن به نظرت؟

دوست من. ک من تجربی میخوندم ایشون. انسانی بود درسش ضعیف بود. من دانشگاه رفتم ایشون شوهر کرد دیپلم بود 

بعد رفت توی موسسه مذهبی ازاین طریق  دانشگاه بدون کنکور رفت اون ادماهم دستش و بند کردن تواموزش پرورش

دوماد عموممم.   بخداهمینطور سیکل بود باپارتی بقران بعد رفت تواموزش پرورش. بعد مدرک الکی خرید. گرفت نمیدونم والا 

دستمال کش بودن این درمورد ک من میدونم🤫🫣🫣

ب بقیه برنخوره. این دومورد ک میدونستم رو گفتم

به خدا من اونروزی که رفتم مصاحبه 

همگروهی هام همه چندتا جمله حفظ کرده بودند.

و داشتند میگفتند هیییچکس چیز خاصی نگفت.

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
کاری به این دوستمون ندارم چون همین که میپذیرن ضعف دارن خودش خیلی مهمه.اما گزینش ها سلیقه ای هست و بی ...

درسته عزیزم .بله درجریان هستم

سوالای عجیب غریب زیاد میپرسن دراین مورد

مثلا واسه راهپیمایی کجا جمع میشن مردم یا امام جمعه تون اسمش چیه واثار شهدارو میپرسن و خلاصه به قول شما اونقدری که پذیرش مبتنی برعقیده واصول سیاسی هست گویا اشراف ونحوه تدریس عملا بی اهمیت شده