2777
2789
عنوان

ازدواج با دختری که جدا شده

334 بازدید | 32 پست

خانما لطفا منطقی نظر بدید نه از روی دلسوزی و احساسات 

من دوساله عقدم رابطه ج نداشتم ...

این دوسال سعی کردم و همه تلاشم رو کردم حل بشه یه چیزایی ولی نشد همه توانم رو گذاشتم که مبادا بعدا پشیمون بشم! چندروزه کلا قطع امید کردم ولی به این فکر میکنم اگر بعد ها ازدواج کنم  مجدد در نظر اون آقا کم ارزشم؟ راستشو بگید لطفا 

ممکنه پیش خودش بگه این دختره که طلاق گرفته نیاز نیست اینطوری کنم براش اونکار کنم تلاش کنم درست حرف بزنم یا هرچی 

دیدگاهشون چیه اصلا؟

خودم دلم نمی‌خواد دیگه ازدواج کنم ولی شرایط خانوادگی اجازه نمیده 

هنوز جدا نشدم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

اگه اقا باشم و تاحالا ازدواج نکرده باشم سعی میکنم با مثل خودم ازدواج کنم 

ولی اگه کسی پذیرفت دیگه مشکلی نیس اشتباه میکنه بی ارزش بدونه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم الاناکثردخترها هرروزباصدنفرهستن،دختری که فقط باشوهرش بودهاصلا ازنظرمن که کم ارزش نیس،باید خودت اعتمادت به نفست بالا باشه،خانواده ات حامیت باشن ،من تشویقت نمی کنم به جدایی اما زیاددیگه این چیزها اهمیت نداره.البته بستگی به اطرافیانت وجایی هم که زندگی میکنی داره

یعنی دو سال هیچ رابطه ای نداشتید 😐😐مگ میشه/سوال دومت که معلومه اصلا ربطی ندارع اگه طرف دوستت داشته باشه اصلا از این فکر ها نمیکنه همه کار هم برات می‌کنه 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

حتی اگررابطه جنسی هم داشتی چیزی ازارزش هات کم نشده باتجربه ترشدی فقط واسه ازدواج دوم چشماتوبازکن بعد ...

از زندگی الانت راضی هستی ؟

همش یا خودم میگم نکنه بعدا کسی که میاد تو زندگیم اندامم چهرم رو دوست نداشته باشه؛ چون تو کودکی خیر ضربه خورده اعتماد به نفسم سر همین حس میکنم تنها مردی که دوست داره اندام و چهرم رو همسرمه 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مشکل همسرتون چیه؟

بهش خیلی علاقه داشتم ولی به مرور از چشمم افتاد 

من همه تلاشم رو کردم 

خیلی جاها توقعم رو آوردم پایین 

خرج نکردم نرفتم بیرون 

همه مراسم هایی که داشتیم یلدا عیدی عقد ... اینا همه رو مراعات کردم و با استرس گذروندم چون برای هرچیزی باید کلی تحقیق میکردم که کیفیت خوب با قیمت پایین پیدا کنم برای همه چی باید برنامه میریختم 

برای روز پدر و مادر برای پدر مادر هامون از چندماه قبل استرس می‌کشیدم به وقت ایورمون جلوی خانواده ها نره 

خیلی کوتاه اومدم 

کل این مدت هم درگیر رفتار هاش بودم سرد و گرم شدنش 

به مرور هم متوجه شدم خانوادش خیلی از نظر فرهنگی پاییین هستن

وقتی خودتوبپذیری دیگران هم ب پذیرش میرسن ک توبا ی شکست بایسری اخلاق ورفتار همینی کسی دوست داشته باشه خودواقعیتومیخواد توممکن ادم خوبی باشی ولی واسه طرف، مقابلت مناسب نباشی پس دلیلی ب بدبودنت نداره اینم بهت بگم ب جرات میگم الان خیلیا رابطه دارن خارج ازازدواج شما ک محرمت بوده حالا چ ربطه داشتی یان ی رابطه رسمی بوده پس ازاین حرفا نترس دیگران چی میگن دیگران جای تونبودن خیلیا کلی رابطه بهم میزنن ولی چون ثبت نشده کسی متوجه نمیشه پس چیزی ازارزش هات کم نشده

یعنی دو سال هیچ رابطه ای نداشتید 😐😐مگ میشه/سوال دومت که معلومه اصلا ربطی ندارع اگه طرف دوستت داشته ...

بله عزیزم نداشتیم 

به همسرم گفتم و ایشون قبول کرد گفت اذیتت نمیکنم به تصمیمات احترام میدارم 

از زندگی الانت راضی هستی ؟همش یا خودم میگم نکنه بعدا کسی که میاد تو زندگیم اندامم چهرم رو دوست نداشت ...

عزیزدلم من خودم انتخاب کردم خوب یابد خودم وارد این مسیرشدم شوهرمو دوستدارم ولی یسری چالشا داریم باهم اینم بهت بگم منم مث توبودم یخورده بهترشدم ادم وقتی طرد میشه یابخاطریسری مسائل دوران کودکی ممکن حس بی ارزش بودن کنی روعزت نفست کارکن اینوبدون هیچی ازبقیه کمترنداری