2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو بکشم طبیعی جلوه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه یا تریپ افسردگی برمیدارم جلوش یهو خیره میشم به یه نقطه یا همین کاری که گفتمو میکنم جواب دا ...

خیلی ببخش اما چه شوهر خنگی داری  که نمیفهمه شما به این خوش خنده ای و خوش اخلاقی افسردگی نمیگیری 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
برای افزایش محبت و عشق شوهرت بهت .خیلی نتیجه داره مرتب بخون دو صفحه هست خیلی خانمها ازش نتیجه دیدن

من خودم دوسش ندارم بعد بخونم که من ودوست داشته باشه؟! یه سوره باشه بهم آرامش بده 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

خیلی ببخش اما چه شوهر خنگی داری که نمیفهمه شما به این خوش خنده ای و خوش اخلاقی افسردگی نمیگیری

خیلی😅😅

جالب ترش اینه که ۲ مین بعد اینکه از دلم در میاره من مشغول دیدن جوکر موکر غش غش دارم میخندم🤭

ولی باز گول میخوره چون عادت نداره ساکتو خیره به دیوار ببینتم😂

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

من خودم دوسش ندارم بعد بخونم که من ودوست داشته باشه؟! یه سوره باشه بهم آرامش بده

فکر کردم خودت دوستش داری خب همه سوره های قرآن آرامبخش هستن گلم .مخصوصا سوره یاسین و الرحمن من خودم باعث ارامشم‌میشدن یه وقتی که میخوندم

فکر کردم خودت دوستش داری خب همه سوره های قرآن آرامبخش هستن گلم .مخصوصا سوره یاسین و الرحمن من خودم ب ...

مرسی عزیزم الرحمن آره آرامش میده دعاکن حال دلم خوب بشه نمیدونم تهش به کجا میرسه

ان شالله که درست میشه برات دعا میکنم عزیزدلم 😘😘

ممنونم عزیزم منم الان برات دعاکردم ان شاالله نور به زندگی هامون بتابه💕

ازین به بعدتارسیدخونه شکایت نکن بایدیه صبحانه میدادی بعدسرصحبتوبازمیکردی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

وای وای وای وای این حرف اخرتو نباید می‌زدی 

خب خانم‌جان مرد بیچاره خسته و کوفته حالا هر جایی که بوده اومده یه چایی به شربتی بهش می‌دادی بعدم مینشستی کنارش میگفتی عزیزم چی شد نتونستی باهام تماس بگیری خیلی منتظرت موندم 

اونم میشینه حرفشو بزنه 

نه اینکه از در نیومده تو بهش بازی معلومه می‌ره یه جایی که بهش خوش بگذره 

خیلیا اینجورین ‌برادر شوهرم و عموی شوهرم هم همینطورن ۸۰, درصد وقتشون بیرون میگذره .جاریم میگه دیگه عادت کردم وقتی نباشه اعصابم آروم تره .توهم بچه دار بشی سرگرم کارای اون میشی شاید شوهرتم به خاطر بچه خونه موند .