2777
2789
عنوان

میخوام با مشت بزنم تو صورت خواهرم

302 بازدید | 17 پست

خسته شدم از دستش

من کلا ادم قشنگی نیستم

بخش قشنگ چهره ام بینی امه که به همین دلیل خیلی روش حساسم

و چون میدونه روش حساسم هر طوری بتونه میزنه بهش

با مشت با سر با هر چی

دوست دارم تلافی کنم ولی کب خانواده طرف اونن

زشت بودم زشت ترم کرده 

منم بینیم خیلی خوشگله مثل تووو

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزن بزار خانواده طرف اون باشند

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

ما هم خیلی کارا دلمون می خواهد بکنیم ولی خدا عقل بهمون داده قرار نیست بخاطر اینکه یه نفر کار اشتباه می کنه ما هم شان خودمونو بیاریم پایین 

به خانواده فشار بیار دفعه دیگه که بهم دست بزنه پول باید بهم بدین عمل کنم 

حداقل از ترس پول عمل ازت دفاع کنن

منم از صبح ما از خواب بلند میشم واسه دماغم حادثه پیش میاد از این به بعد می‌خوام هرصبح واسه دماغم صدقه بزارم کنار

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗