دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره ولی منم دلم میخواد نامزدم بهم زنگ بزنه توجه کنهنمبگم ک گیر بده میگم توجه کنه
یعنی اصلا زنگ نمیزنه؟
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
اینکه ساعت ده شب و بعدش بیرون باشی معقول نیست. (تو هر جامعه ای آدم ناسالم، هرزه، دزد، مزاحم... پیدا میشه) نمیشه گفت چون من سالمم و کاری به کسی ندارم و از خودم مطمئنم پس لزوما دیگران هم با من کاری ندارن!!
برو رکو و پوسکنده بهش بگو عزیزم من فکر میکنم تو اونجوری ک باید منو دوس نداری اگه منو نمیخوای همینجا تموم شه بهتره همینو بگی ها
حتی اگه رفت خودتو ناراحت نکن چون ممکنه اینم مثه شوهر من تو رودرباسی گیر کرده باشه عذاب وجدان داشته باشه نخواد تورو ول کنه اما بعد عروسی دمار از روزگارت در میاره
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
اینم بگم حس ما زنا هیچوقت دروغ نمیگه هیچوقت اگه حس میکنی دوست نداره پس ندارع🥲