2777
2789
عنوان

لوازم ساک نوزاد برای زایمان چی بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 33 پست
پس یعنی پوشک ها رو نبرم من با شیشه شیر و شیردوش اینا رو بذارم تو هتل بمونه؟

والا گلم پوشك به من دادن هر دو زايمان.توي كيفي بود ك تحويل مون دادن با اينكه دوتا بيمارستان متفاوت بود.داروخون بيمارستان هم ميفروشه.

روز اول دوم شما شير خاصي نداري ك نياز به شيردوش باشه.احيانا اوناييي ك بچه بستري ميشه خود بخش نوزادان شيردوش برقي قوي داره.

شيشه شير هم نوزاد همش خوابه، همون اغوزت براش كافيه.گريه كنه خود پرستار مبيبره با سرنگ شير خشك ميدن.

البته اين روال بيمارستان هاي خصوصي تهران هست.

بقيه شهرهارو نيمدونم.

ميخواي ببر اگر فكر ميكني لازمت ميشه.

ولي حتما توي كيسه هاي مجزا بزار.ساك نوزاد رو هم توي كيسه بزار

الوده نشن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا گلم پوشك به من دادن هر دو زايمان.توي كيفي بود ك تحويل مون دادن با اينكه دوتا بيمارستان متفاوت ب ...

حالا باز محض اطمینان میبرم مرسی گلم از راهنماییت 

ایشالا که شیر داشته باشم چون اصلا دوست دارم شیرخشک بدم به بچه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا باز محض اطمینان میبرم مرسی گلم از راهنماییت ایشالا که شیر داشته باشم چون اصلا دوست دارم شیرخشک ...

هرچی خیره همون باشه💕

منم جفت بچه هام شیرخشکی هستن

گاهی اتفاقات میفت ک ورای خواست و تصمیم ماست

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا