2777
2789

برای بچه‌ها قبل از ۱۶ سالگی موبایل نخرید، می‌خرید هم هوشمند نخرید. فارغ از نابودی تمرکز و توجه بچه و کاهش attention span (مدت زمان تمرکز مستمر) در ۷۵ پژوهش، همبستگی قوی بین اعتیاد به موبایل با اهمال‌کاری و تنبلی در بچه‌ها دیده شده. ✔

اگر خریدید، با کلاس و تفریحات مختلف، باعث بشید اعتیاد پیدا نکنن.

۹ سالگی گوشی برام خریدن😂😃

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنده تا ۱۸ سالگی با ما محترمه مشترک بودم- بعدا خریدم. برادرمم ۱۳سالشه و اوضاعش همینه.

من تازه اونموقع کرونا نبود تصور کن سال ۹۳ ۹ سالم بود گوشی داشتم😃😂

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بنظر منم کار اشتباهیه .. خودم که از سال دوم دبیرستان نیمه دوم که گوشیم واتساپ و .. روش نصب میشد بخاطر شرکت تو گروه و بحثای بیخودی درسم ضربه دید .. درحالیکه رتبه اول بودم همیشه 

خواهرم از ابتدایی گوشی گرفتن براش و از سن کم دنبال کارای اشتباه بود :/ راهنمایی و دلسوزی های ما اثری نداشت .. اینستا که بدتر ازهمه .. حیف که نمیتونم بیشتر بگم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

پسر من داره ولی سیمکارت بهش ندادم چون هنوز خیلی زوده بخواد بره تو شبکه های مجازی. گوشیش فقط بازی دار ...

دقیقا منم همین کارو کردم

بنظرم بچه های این نسل مثل نسل ماها نیستن از الان باشه دیگه براشون یه چیز مهم نمیاد و عادی میشه تا بزرگشن 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏

بگیرید اتفاقا

تو این دوره زمونه که همه دارن عقده ای نکنین بچتونو

ولی از همون اول ساعت بزارین آقا روزی ۲ ساعت گوشی

استفاده درست ازش اینجوری فلانه اینارو یاد بچه بدین دیگه لطفا از اونور بوم نیفتین