برای بچهها قبل از ۱۶ سالگی موبایل نخرید، میخرید هم هوشمند نخرید. فارغ از نابودی تمرکز و توجه بچه و کاهش attention span (مدت زمان تمرکز مستمر) در ۷۵ پژوهش، همبستگی قوی بین اعتیاد به موبایل با اهمالکاری و تنبلی در بچهها دیده شده. ✔
اگر خریدید، با کلاس و تفریحات مختلف، باعث بشید اعتیاد پیدا نکنن.
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بنده تا ۱۸ سالگی با ما محترمه مشترک بودم- بعدا خریدم. برادرمم ۱۳سالشه و اوضاعش همینه.
من تازه اونموقع کرونا نبود تصور کن سال ۹۳ ۹ سالم بود گوشی داشتم😃😂
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
بنظر منم کار اشتباهیه .. خودم که از سال دوم دبیرستان نیمه دوم که گوشیم واتساپ و .. روش نصب میشد بخاطر شرکت تو گروه و بحثای بیخودی درسم ضربه دید .. درحالیکه رتبه اول بودم همیشه
خواهرم از ابتدایی گوشی گرفتن براش و از سن کم دنبال کارای اشتباه بود :/ راهنمایی و دلسوزی های ما اثری نداشت .. اینستا که بدتر ازهمه .. حیف که نمیتونم بیشتر بگم